Facebook Pixel Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μεγάλη ανατροπή, άκυρο σε TOP ομάδα - Εκεί υπογράφει με πολλά λεφτά
| 2021-04-01 23:00:00

Χαμός με Χριστοδουλόπουλο - Μεγάλη ανατροπή, άκυρο σε TOP ομάδα - Εκεί υπογράφει με πολλά λεφτά

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός με Χριστοδουλόπουλο - Μεγάλη ανατροπή, άκυρο σε TOP ομάδα - Εκεί υπογράφει με πολλά λεφτά

Ο Λάζαρος τα... τινάζει όλα στον αέρα. Ο πρόεδρος που "καθάρισε", ο λόγος που μετάνιωσε για τη μεταγραφή και οι εξελίξεις που τρέχουν ενόψει της νέας σεζόν. Πού θα παίζει ο Έλληνας άσος

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Η καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ατρόμητο έχει περάσει από πολλά... κύματα, με τον Έλληνα άσο να έχει "σκαμπανεβάσματα" στην απόδοσή του, ελέω και εξωαγωνιστικών παραγόντων που επηρέασαν την ψυχολογία και την απόδοσή του.

Ο 34χρονος παίκτης αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιώργου Σπανού, ο οποίος τον έφερε στο Περιστέρι μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Στην αθηναϊκή ομάδα, ωστόσο, δεν μπόρεσε να ταιριάξει με τον Νταμίρ Κάναντι. Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν ήταν καλές, με αποτέλεσμα ο Χριστοδουλόπουλος να τεθεί στο περιθώριο για κάποιο διάστημα, μέχρι ο Σάββας Παντελίδης πάρει τη θέση του Αυστριακού τεχνικού και να επαναφέρει τον έμπειρο παίκτη στα βασικά αγωνιστικά πλάνα του Ατρομήτου.

Το συμβόλαιο του διεθνούς εξτρέμ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η πιθανότητα να τερματιστεί η συνεργασία του με τον Ατρόμητο θεωρείται μεγάλη. Ανεξάρτητα από την εισήγηση του Παντελίδη για την παραμονή ή μη του Χριστοδουλόπουλου, στην "πιάτσα" των ατζέντηδων λέγεται πως ο 34χρονος ίσως πάρει από μόνος του την απόφαση να αποχωρήσει.

Μάλιστα, ακούγεται πως ο Λάζαρος έχει μετανιώσει για την επιλογή του να συνεχίσει στο Περιστέρι και όχι στην Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι, προοπτική που υπάρχει στο μυαλό του για την επόμενη σεζόν!

Στην προηγούμενη θερινή μεταγραφική περιόδο, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρέθηκε κοντά στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Ανόρθωση, αφού είχε προχωρημένες επαφές με αμφότερες τις ομάδες. Η "σφήνα" του Ατρομήτου έφερε ανατροπή στην υπόθεση, με τον Χριστοδουλόπουλο πάντως να παραμένει "ψημένος" με την προοπτική του να συνεχίσει στην Κύπρο, όπου και τα λεφτά είναι πολύ καλά. Άραγε θα το πράξει με ένα χρόνο καθυστέρηση;
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στην Εθνική - Στον… αέρα ο Φαν’τ Σχιπ - Αυτόν τον Έλληνα κόουτς φέρνει ο Ζαγοράκης!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags