Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας – Τζον Φαν’τ Σχιπ: Εξελίξεις στην Εθνική - Στον… αέρα ο Φαν’τ Σχιπ - Αυτόν τον Έλληνα κόουτς φέρνει ο Ζαγοράκης!
| 2021-04-01 11:30:00

Εξελίξεις στην Εθνική - Στον… αέρα ο Φαν’τ Σχιπ - Αυτόν τον Έλληνα κόουτς φέρνει ο Ζαγοράκης!

Εξελίξεις στην Εθνική - Στον… αέρα ο Φαν’τ Σχιπ - Αυτόν τον Έλληνα κόουτς φέρνει ο Ζαγοράκης!

Ποιος "κινδυνεύει" άμεσα με αποχώρηση πριν τον Ολλανδό; Τα πάνω-κάτω ενδέχεται να φέρει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα η γκέλα με τη Γεωργία. Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ σκέφτεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και έχει ήδη βρει τον... επόμενο.
 

Εθνική Ελλάδας – Τζον Φαν'τ Σχιπ: Ανάμεικτα προς... αρνητικά είναι τα συναισθήματα που άφησε η Εθνική μας ομάδα σε όσους ασχολούνται με αυτή την τελευταία εβδομάδα. Από το τρομερό 1-1 με την Ισπανία και το 2-1 αντί για 5-2 στο φιλικό με την Ονδούρα, φτάσαμε στην παρολίγον ήττα και το 1-1 με την Γεωργία. Ένα ματς στο οποίο η αλήθεια είναι ότι αν αδικήθηκε κάποια ομάδα από το τελικό αποτέλεσμα αυτή ήταν η Εθνική Γεωργίας.

Όπως είναι λογικό αυτή η γκέλα με τους Γεωργιανούς έχει ήδη δημιουργήσει... ζήτημα Φαν’τ Σχιπ, καθώς αρκετοί αναρωτιούνται για το εάν θα συνεχίσει ή όχι ο Ολλανδός τεχνικός. Η αλήθεια είναι πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ούτε μπορεί να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν και από το εάν θα υπάρξει αλλαγή τεχνικού διευθυντή στην Εθνική μας ομάδα.

Την παρούσα στιγμή σε αυτό το πόστο βρίσκεται ο Κωνσταντινίδης, παρόλα αυτά ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης θα ήθελε να τον αντικαταστήσει με τον Νίκο Νιόπλια. Ο Νιόπλιας αυτή τη στιγμή προπονεί τον ΟΦΗ μέχρι το τέλος της χρονιάς, οπότε όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Μάη.

Εξάλλου, τα επόμενα επίσημα ματς της Εθνικής μας με Κόσοβο και Σουηδία έχουν οριστεί για τις αρχές Σεπτέμβρη. Στην περίπτωση που η χώρα μας πορευθεί με τον Κωνσταντινίδη, τότε δεν τίθεται το παραμικρό ζήτημα Τζον Φαν'τ Σχιπ και ο Ολλανδός θα έχει την ευκαιρία να ανατρέψει την κατάσταση μέχρι το τέλος των προκριματικών. Στο ενδεχόμενο που τελικά επιλεχθεί ο Νιόπλιας, τότε όλα θα είναι ανοικτά!

Αν πάντως έχει προκύψει για κάτι συγκεκριμένο γκρίνια για τον Φαν’τ Σχιπ, αυτό δεν είναι άλλο από την... εμμονή του στην περίπτωση του Χάρη Μαυρία, πόσο μάλλον σε μια θέση, όπου το βράδυ της Κυριακής είχε κληθεί να αντιμετωπίσει τον καλύτερο και πιο επικίνδυνο παίκτη της Γεωργίας, από όπου και προήλθε η άμεση ισοφάριση στο 78΄.

Γκρίνια που μεγαλώνει από τη στιγμή που στον πάγκο βρισκόταν ο Ανδρούτσος, ο οποίος έχει πάρει αρκετά ματς στα πόδια του φέτος με τον Ολυμπιακό, στο υψηλότερο επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια αποτυχία… Φαν΄τ Σχιπ - Τα είπε όλα ο Σπυρόπουλος - Απίστευτη ατάκα Μπακασέτα σε Φορτούνη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags