Facebook Pixel Super League 2: Δεν σηκώνει... κεφάλι ο Εργοτέλης - Γκέλα για την Ξάνθη - Μεγάλη νίκη για τα Χανιά (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-03 17:07:00

Δεν σηκώνει... κεφάλι ο Εργοτέλης - Γκέλα για την Ξάνθη - Μεγάλη νίκη για τα Χανιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν σηκώνει... κεφάλι ο Εργοτέλης - Γκέλα για την Ξάνθη - Μεγάλη νίκη για τα Χανιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τρείς αναμετρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα της Super League 2 

Super League 2: Τρεις αγώνες είχε το... πρόγραμμα του πρωταθλήματος το Σάββατο (3/4). Τη νίκη της ημέρας πέτυχαν τα Τρίκαλα που πέρασαν από το Ηράκλειο νικώντας με 2-3 τον Εργοτέλη, που συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες. Από την άλλη η Ξάνθη έμεινε στο 1-1 με τον Καραϊσκάκη Άρτας, αλλά έπιασε τον Λεβαδειακό στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ τα Χανιά κατάφεραν και κέρδισαν με 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου.

Τεράστια νίκη πήραν τα Τρίκαλα, στις καθυστερήσεις, με 2-3 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη, καταφέρνοντας να αποσπαστούν 7 βαθμούς από τον Καραϊσκάκη. Από την άλλη η ομάδα του Ηρακλείου έμεινε στην τέταρτη θέση με 28 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 1-0 στο 37' με τον Μανουσάκη, όμως τα Τρίκαλα ισοφάρισαν άμεσα, στο 41' με Ευθυμίου. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα βάλει μπροστά την ομάδα του με 1-2 στο 53', όμως ο Μανουσάκης και πάλι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78', θα φέρει το ματς και πάλι στα ίσια με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο 89', μετά από εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη που έκανε το τελικό 2-3.

Με την καλύτερη ψυχολογία πήγαινε στο ματς με τον Καραϊσκάκη η Ξάνθη, μιας και είχε κερδίσει τον Εργοτέλη πρόσφατα. Οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο 12' με το Ντίνα, όμως ο Ναζίμ στο 58' θα ισοφαρίσει για την ομάδα της Άρτας σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Καραϊσκάκης με αυτή την ισοπαλία είναι προτελευταίος με 12 πόντους, ενώ η Ξάνθη, έπιασε την Λιβαδειά στην δεύτερη θέση με 31 βαθμούς.

Τέλος τα Χανιά, χάρη σε γκολ του Καμαρά στο 61', κατάφερε και κέρδισε με 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου στην Κρήτη και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 28 πόντους, όσους έχει και ο Εργοτέλης.

Δείτε τα highlights από τους αγώνες της Super League 2



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags