Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ταιριάζει σε Ολυμπιακό, παίζει και στα δύο φτερά - Δίνει... θέαμα και ασίστ - 10 εκατομμύρια αλλά..."
| 2021-04-04 09:30:00

"Ταιριάζει σε Ολυμπιακό, παίζει και στα δύο φτερά - Δίνει... θέαμα και ασίστ - 10 εκατ. αλλά..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ταιριάζει σε Ολυμπιακό, παίζει και στα δύο φτερά - Δίνει... θέαμα και ασίστ - 10 εκατ. αλλά..."

Ο παίκτης που αρέσει στο Λιμάνι και γιατί δεν είναι... αντι-Ποντένσε. Τεράστιο ταλέντο, από κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, που θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Τα θετικά και τα αρνητικά της υπόθεσης.

Ολυμπιακός: Ο Ρις Νέλσον ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό που θέλει να ενισχυθεί στα εξτρέμ. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ βρίσκεται στη λίστα των «ερυθρόλευκων» από τον Ιανουάριο, καθώς πρόκειται μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.

«Πρότζεκτ σε εξέλιξη», χαρακτήρισε τον παίκτη ο Φάνης Αγριτέλης, μέλος της κοινότητας των Ελλήνων Υποστηρικτών του Αγγλικού Ποδοσφαίρου (eyap.gr), ο οποίος έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για τον παίκτη. Διαβάστε όσα μας είπε:

Ποια είναι τα δυνατά στοιχεία του Νέλσον;

«Είναι ταχύτατος, εξαιρετικός χειριστής της μπάλας και αρκετά μπουκαδόρος. Ο Ρις Νέλσον είναι ένα πρότζεκτ σε εξέλιξη για την Άρσεναλ. Σε ηλικία 22 χρόνων, τα 10 εκατομμύρια της αξίας του στο transfermarkt δεν δικαιολογούνται από τον αριθμό των εμφανίσεων του, αλλά από το πόσο πίστη και hype υπάρχει στο ταλέντο του βάση όσων έχει δείξει σε Άρσεναλ και Χόφενχαϊμ μέχρι στιγμής»

Τί λένε στην Αγγλία για αυτόν;

«Στην Αγγλία εξαρχής υπήρξε πίστη στο ταλέντο του. Είχε εντυπωσιάσει στα φιλικά τουρνουά των ΗΠΑ, έκανε ένα καλό "αγροτικό" στη Γερμανία και πέρυσι πήρε αρκετές συμμετοχές από τον Αρτέτα στην Άρσεναλ του πειραματισμού. Φέτος, η καθοριστική χρονιά για τον Ισπανό τεχνικό, τον "υποχρέωσαν" σε θέσεις πάγκου/εξέδρας μη έχοντας πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν, ειδικά μετά τομ περυσινό αριθμό αυτών

Πώς μπορεί να ταιριάξει στον Ολυμπιακό;

«Στον Ολυμπιακό μπορεί να ταιριάξει ιδανικά παίζοντας σε οποιοδήποτε από τα δύο φτερά έχοντας αδιαμφισβήτητη ποιότητα προσφέροντας σε δημιουργία, θέαμα και ασίστ».

Μπορεί να γίνει αντι-Ποντένσε;

«Καλό θα ήταν να μην μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες σύγκρισης. Όπως και με τον Βινάγκρε, αλλά και με τον Μιράντα, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα νεαρά ταλέντα από το κορυφαίο πρωτάθλημα. Αν βγει ο Ρις Νέλσον, ο Ολυμπιακός θα ψάχνει κάποια στιγμή τον αντί-Ρίς, αν όχι τότε θα μιλάμε ακόμα για την εύρεση του "αντί-Ποντένσε" και του Γκαλέτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο… ταμείο ανεργίας ο Μάρκο Σίλβα - Τον "έφαγε" ο Λουτσέσκου - Φήμες για μεγάλο deal με Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags