Facebook Pixel Από τη Χαλ στον Πειραιά: Ο Μάρκο Σίλβα Στοχεύει Ψηλά!
| 2021-04-03 17:59:00

Στο… ταμείο ανεργίας ο Μάρκο Σίλβα - Τον "έφαγε" ο Λουτσέσκου - Φήμες για μεγάλο deal με Μαρινάκη!

Στο… ταμείο ανεργίας ο Μάρκο Σίλβα - Τον "έφαγε" ο Λουτσέσκου -  Φήμες για μεγάλο deal με Μαρινάκη!

Οι δουλειές που έχασε στο... τσακ και τα δύο χρόνια εκτός πάγκων. Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού περιμένει κάτι πολύ καλό, ενώ το τελευταίο διάστημα, υπάρχει έντονη φημολογίες για επαφές με τον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ήταν ένας από τους προπονητές που έχει φέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είχε κάνει αρκετό κόσμου, ανεξαρτήτου Ολυμπιακού, να παραδεχθεί τις ικανότητες του. Πολλοί θα περίμεναν μάλιστα να προπονεί αυτή τη στιγμή κάποια ομάδα. Αναφερόμαστε φυσικά στον Μάρκο Σίλβα, τον Πορτογάλο πρώην προπονητή των ερυθρολεύκων, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβρη του 2019!

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό λίγο πριν την καλοκαιρινή προετοιμασία της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, κάνοντας... φόκους στο να βρει μια ομάδα στην Αγγλία! Κάτι που κατάφερε με έξι μήνες καθυστέρηση πηγαίνοντας στον πάγκο της Χαλ τον Γενάρη του 2017. Η καλή του δουλειά είχε φως αποτέλεσμα να... πάρει προαγωγή για χάρη της Γουότφορντ, στην οποία άντεξε για ένα εξάμηνο και 26 αγώνες. Η Γουότφορντ που το περασμένο καλοκαίρι είχε πάρει τον Βλάνταν Ίβιτς.

Στη συνέχεια του παρουσιάστηκε η... ευκαιρία ζωής για να προπονήσει την Έβερτον, την οποία και υπηρέτησε για 1.5 χρόνο, όπου την κοούτσαρε 60 φορές. Το μακροβιότερο πέρασμα του, βάσει αγώνων, μετά από τα 115 ματς με την Εστορίλ. Το τελευταίο του ματς που αποτέλεσε και... ταφόπλακα ήταν η ήττα με 5-2 από την Λίβερπουλ, η οποία και η τρίτη διαδοχική για τα «Ζαχαρωτά».

Αρκετός κόσμος αναρωτιέται για το πως ένας προπονητής με το βιογραφικό του συνεχίζει τόσο καιρό χωρίς να βρει ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι είχε φτάσει μια... ανάσα από το να αντικαταστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ. Πάντως την θέση την κέρδισε τελικά ο Βραζιλιάνος Ροτζέριο Μικέλε, την ομάδα να βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση και στο +3 από την Σαμπάμπ.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο... μπρα ντε φερ που είχε χάσει, καθώς το περασμένο καλοκαίρι έχασε την ευκαιρία για να προπονήσει τους Σάμαρη και Βλαχοδήμο στο... τσακ από τον Ζεσούς!

Από εκεί και πέρα ο ίδιος δείχνει να το παλεύει για να πάρει άλλη μια ευκαιρία στην Αγγλία, αλλά για χάρη της Τσάμπιονσιπ αυτή τη φορά. Τον περασμένο Φλεβάρη είχε φτάσει πολύ κοντά στην Μπόρνμουθ, η οποία στις 3 του μηνός είχε απολύσει τον προπονητή της, ωστόσο ο Γουντγκέιτ που είχε αναλάβει ως... προσωρινός έχει γίνει μόνιμος, καθώς μετρά 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 12 ματς, με την Μπόρνμουθ να είναι στην 6η θέση της Τσάμπιονσιπ και να δίνει μάχη για την άνοδο!

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, φαντάζει αρκετά δύσκολο να επέστρεφε κάποια στιγμή, ωστόσο το γεγονός ότι ο Μαρινάκης τον εκτιμά απεριόριστα προπονητικά, δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο να τον βλέπαμε να έχτιζε την Νότιγχαμ της νέας χρονιάς, η οποία είναι στο -17 από τις θέσεις της ανόδου. Με τον Ιρλανδό Χάτον.. παραπαίει στα τελευταία ματς ,εχόντας να κερδίσει 7 αγωνιστικές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει "χρυσή" πώληση στον Ολυμπιακό - Δεν θέλει με τίποτα ο Μαρτίνς - Φεύγει 11αδατος, ποιος έρχεται

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags