Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Απίστευτες στιγμές: Δεν άφηναν τους παίκτες της ΑΕΚ να φύγουν - Τα... άκουσαν από τους οπαδούς!
| 2021-04-04 21:34:00

Απίστευτες στιγμές: Δεν άφηναν τους παίκτες της ΑΕΚ να φύγουν - Τι ζήτησαν οι οπαδοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτες στιγμές: Δεν άφηναν τους παίκτες της ΑΕΚ να φύγουν - Τι ζήτησαν οι οπαδοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπρόσωποι των οργανωμένων κατέβηκαν στο χορτάρι μετά την ήττα-ντροπή με 5-1 στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο...


 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Απίστευτες σκηνές παρακολουθήσαμε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός έκανε... πάρτι και νίκησε με 5-1 την ΑΕΚ.

Οι παίκτες της Ένωσης συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στο κέντρο του γηπέδου, καθώς ήξεραν πως δεν μπορούσαν να περάσουν από τη φισούνα, λόγω των οπαδών που είχαν συγκεντρωθεί και τελικά όταν πήραν την απόφαση να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια, δέχθηκαν επισκέψεις.

Συγκεκριμένα, δύο εκπρόσωποι των οργανωμένων κατέβηκαν στο χορτάρι και μίλησαν στους Μάνταλο και Γαλανόπουλο, μάλιστα ένας εξ αυτών προσπάθησε να αγκαλιάσει τον δεύτερο και να τον στρέψει προς τον πίνακα για να δει το τελικό σκορ.

Στη συνέχεια τους εξήγησαν ότι είναι ντροπιαστική ήττα για την Ένωση και τους ζήτησαν να βγάλουν τις φανέλες, καθώς δεν αξίζουν να τις φοράνε.

Δείτε φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ:


*** ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ από την ένταση στα επίσημα - Κόσμος έξω από το ΟΑΚΑ - Έστειλε... μήνυμα ο Μελισσανίδης
 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags