Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Τρικυμία" η ΑΕΚ - Ποιοι την "έκαψαν" - Απογοήτευση ξανά ο Τάνκοβιτς - Δεν μπορούσε χειρότερα ο Χνιντ!
| 2021-04-04 22:05:00

"Τρικυμία" η ΑΕΚ - Ποιοι την "έκαψαν" - Απογοήτευση ο Τάνκοβιτς - Δεν μπορούσε χειρότερα ο Χνιντ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τρικυμία" η ΑΕΚ - Ποιοι την "έκαψαν" - Απογοήτευση ο Τάνκοβιτς - Δεν μπορούσε χειρότερα ο Χνιντ!

Κανείς δεν ξεχώρισε για την Ένωση σε μια εμφάνιση-παρωδία. Τα ερασιτεχνικά λάθη, οι γκάφες Λόπες-Τάνκοβιτς και ο μόνος που προσπάθησε, αλλά δεν μπορούσε.
 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ, στο ντροπιαστικό για την Ένωση βράδυ απέναντι στον Ολυμπιακό, που βρήκε τους «ερυθρόλευκους» θριαμβευτές με 5-1!

Αθανασιάδης: Όταν δέχεσαι 4 γκολ στο ημίχρονο και 5 συνολικά, τότε δεν μπορείς να είσαι υπερήφανος σαν τερματοφύλακας. Τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρει στο δεύτερο γκολ του Μασούρα για το 4-0 του Ολυμπιακού. Ένα βράδυ που ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ θα ήθελε να ξεχάσει.

Νταντσένκο: Τίποτα ιδιαίτερα από τον Ουκρανό δεξιό μπακ. Και τις φορές που βρήκε χώρο και ανέβηκε στην πλευρά του, δεν μπόρεσε να προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα του.

Σβάρνας: Κακό ματς από τον διεθνή κεντρικό αμυντικό. Στο 4-0 του Μασούρα βρίσκεται εντελώς εκτός θέσης, κάτι που επιτρέπει στον επιθετικό του Ολυμπιακού να βγει στο 1vs1 με τον τραγικό Χνιντ.

Χνιντ: Χειρότερο ματς δεν θα μπορούσε να κάνει. Στο 1-0 βάζει χωρίς λόγο το κεφάλι του, αλλάζει την πορεία της μπάλας και αυτή καταλήγει στην εστία του Αθανασιάδη. Στο 2-0 χάνει τον Μασούρα. Στο 4-0, χάνει ΞΑΝΑ τον Μασούρα, για να ολοκληρώσει μία εφιαλτική εμφάνιση για τον ίδιο και Ένωση.

Λόπες: Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που απογοήτευσε. Στο 3-0 του Ολυμπιακού κάνει ένα απίστευτο λάθος και δίνει στον Ελ Αραμπί ένα έτοιμο γκολ.

Κρστίτσιτς:Σε έναν αγώνα που οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν  τόσο νωρίς εκτός διεκδίκησης, δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάποιος διακριθέντας. Το ίδιο ισχύει και για τον Σέρβο κεντρικό μέσο.

Μάνταλος:Προσπάθησε να κάνει παιχνίδι, αλλά πώς να συμβεί αυτό όταν η ΑΕΚ ως ομάδα και σύνολο παραπαίει; Θα μπορούσε να είχε καλύτερο τελείωμα στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Τάνκοβιτς και να μην χρειαζόταν καν η παρέμβαση του Σουηδού φορ. Αν και η μπάλα φαινόταν ότι θα κατέληγε, έτσι κι αλλιώς, στα δίχτυα.

Σιμάνσκι:Απολύτως τίποτα από τον Ουκρανό χαφ. Δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο ρυθμό του ματς και μοιραία, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Γκαρσία:Για ακόμη ένα παιχνίδι τον τελευταίο καιρό, ο Λιβάι δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Πόσο μάλλον σε ένα ματς που η Ένωση, μεσοεπιθετικά, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τους «ερυθρόλευκους».

Ολιβέιρα:Θα μπορούσε να είχε χρηστεί σκόρερ, εάν το γκολ του όταν ο Ολυμπιακός προηγείτο ήδη με σκορ 4-0, δεν είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ. Προσπάθησε ο Πορτογάλος, δίχως όμως αντίκρισμα.

Τάνκοβιτς:Στο ακυρωθέν γκολ που πετυχαίνει δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακεί στη φάση, καθώς το πλασέ του Μάνταλου φαινόταν ότι κατέληγε στα δίχτυα. Απογοήτευση και ο Τάνκοβιτς σε αυτό το ματς.

Ανσαριφάρντ:Πέρασε σαν αλλαγή, όταν ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Καλύτερή του στιγμή πριν σκοράρει, μία κεφαλιά που έκανε στο 67ο λεπτό η οποία πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σα. Στο 88’ πέτυχε το γκολ της τιμής για την ΑΕΚ.

Νεντελτσεάρου:Πώς να ξεφύγει κανείς από την αμυντική τρικυμία της Ένωσης; Ούτε ο Ρουμάνος στόπερ δεν μπορούσε ν’ αλλάξει κάτι, από αυτό που παρουσίασε στο γήπεδο η ομάδα του.

Αλμπάνης: Πέρασε στο ημίχρονο σαν αλλαγή αντί του αρνητικού Σιμάνσκι. Δεν βρήκε πολλούς χώρους και μοιραία, δεν απείλησε.

Γαλανόπουλος: Έπαιξε περίπου 25 λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί.

Μαχαίρας: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags