Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστικό! "Mπαμ" στην ΑΕΚ με Χιμένεθ - Αυτό αποφάσισε ο Μελισσανίδης - Τι κάνει ΤΩΡΑ ο Τίγρης
| 2021-04-05 14:51:00

Οριστικό! "Mπαμ" στην ΑΕΚ με Χιμένεθ - Αυτό αποφάσισε ο Μελισσανίδης - Τι κάνει ΤΩΡΑ ο Τίγρης

Sportdog Team
Οριστικό! "Mπαμ" στην ΑΕΚ με Χιμένεθ - Αυτό αποφάσισε ο Μελισσανίδης - Τι κάνει ΤΩΡΑ ο Τίγρης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ το μεσημέρι της Δευτέρας, αν και δεν φαίνεται να είναι εκείνες που περιμένουν οι οπαδοί της Ένωσης

ΑΕΚ: Το στίγμα του για την επόμενη μέρα της Ένωσης μετά τη ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό αποφάσισε να δώσει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου αποφασίστηκε να καταλύσει η ομάδα μέχρι το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αναμένονται λοιπόν τα νεότερα από τη συγκεκριμένη επίσκεψη και απ' αυτά που πιθανότατα θα έχει να πει σε παίκτες και προπονητή, εφόσον υπάρξει συνάντηση μαζί τους.

Συνεχίζει με Χιμένεθ

Στην απόφαση να συνεχίσει (τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας) με τον Μανόλο Χιμένεθ κατέληξε η ΑΕΚ. Παρά τους τριγμούς που προκάλεσε η συντριβή από τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να μη γίνει άμεσα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Η ομάδα λοιπόν θα πάει όπως έχει στο προσεχές ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και πρόθεση είναι να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον Ανδαλουσιανό στο τιμόνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags