Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεν ήταν μόνο η 5άρα- Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης μετά το ντέρμπι- "Καυτός" διάλογος με Μάνταλο!
| 2021-04-05 20:10:00

Δεν ήταν μόνο η 5άρα - Γι' αυτό "τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης - "Καυτός" διάλογος με Μάνταλο!

Sportdog Team
Δεν ήταν μόνο η 5άρα - Γι' αυτό "τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης - "Καυτός" διάλογος με Μάνταλο!

Ρεπορτάζ-φωτιά για το τι συνέβη στην ΑΕΚ μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό. Γιατί ήταν έξω φρενών ο Μελισσανίδης, τι αποκάλυψε ο Μάνταλος και ποια ήταν η απάντηση του "Τίγρη".
 

Η ντροπιαστική ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό έφερε μεγάλους κλυδωνυσμούς στην ΑΕΚ, με τους οπαδούς της ομάδας να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, όπως και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που... τα έψαλλε σε έντονο ύφος στους παίκτες.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν ήταν εκνευρισμένος μόνο από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, αλλά και από τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα, όταν οπαδοί κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφοφίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με το συγκεκριμένο συμβάν και μιλούσε συνεχώς για το ζήτημα και αναζητούσε τους υπεύθυνους για την κίνηση αυτή, τονίζοντας ότι η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο είναι απαράδεκτη εικόνα για τον σύλλογο.



Μάλιστα, αναφέρθηκε στο θέμα και κατά την ομιλία του ενώπιον των ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο της ομάδας. Ο ηγέτης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ υποστήριξε ότι είναι ανεπίτρεπτο για τον Δικέφαλο το να μην μπορούν οι παίκτες να μπουν στα αποδυτήρια μετά από ματς ανεξαρτήτως  του τι συνέβη σε αυτό. «Στην ΑΕΚ αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητο να συμβαίνουν», φέρεται να τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε εκείνο το σημείο, ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, παρενέβη και διευκρίνησε πως οι ίδιοι οι παίκτες έδωσαν το "οκ" για να κατεβούν ορισμένοι οπαδοί στο γήπεδο και να τους μιλήσουν προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση του "εκρηκτικού" κλίματος, μετά από εγγυήσεις που έλαβαν ότι οι φίλαθλοι θα μείνουν μόνο στα λόγια και η κατάσταση δεν θα ξεφύγει.

«Αυτό δεν έπρεπε να γίνει», επανέλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, επιμένοντας ότι ήταν πολύ κακό για τον σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags