Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Παναγιώτης Τζίμας: Αυτόν κοιτάει ο Παναθηναϊκός - Μεγάλο ταλέντο με πολύ καλές συστάσεις
| 2021-04-05 23:44:00

Αυτόν κοιτάει ο Παναθηναϊκός - Μεγάλο ταλέντο με πολύ καλές συστάσεις

Sportdog Team
Αυτόν κοιτάει ο Παναθηναϊκός - Μεγάλο ταλέντο με πολύ καλές συστάσεις

Οι Πράσινοι θέλουν και να φέρουν αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά θέλουν να... ποντάρουν σε νεαρούς παίκτες με προοπτική το μέλλον. Έτσι η συγκεκριμένη επιλογή μόνο τυχαία δεν φαίνεται να είναι μιας και ο συγκεκριμένος έχει κάνει αρκετά καλή εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας

Παναθηναϊκός - Παναγιώτης Τζίμας: Μπορεί οι πάντες στο "Τριφύλλι" να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στους αγώνες για τα play off της Super League, με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, όμως η μεταγραφική ενίσχυση δεν δείχνει να μένει στην άκρη. Έτσι εκτός από την περίπτωση του Νίκα από τον Λεβαδειακό, οι Πράσινοι έχουν ακόμα ένα νεαρό ποδοσφαιριστή στο στόχαστρό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr το "Τριφύλλι" βλέπει πολύ θετικά και την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης που μόνο καλές συστάσεις ακούγονται για αυτόν.  Ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όμως οι Πράσινοι δεν είναι οι μόνοι που ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Ο Παναγιώτης Τζιμάς, που ο Παναθηναϊκός κοιτάει... σοβαρά την περίπτωσή του, έχει με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης 6 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ με τις μικρές εθνικές σε 20 ματς έχει 14 γκολ και 2 ασίστ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags