Facebook Pixel Superleague: "Ντου" στις Big-4: Εικόνες ντροπής, αποχώρηση Πατέρα - Ένα πέναλτι έβαλε... φωτιά στην Τούμπα (Vid)
| 2021-04-06 17:05:00

"Ντου" στις Big-4: Η αποχώρηση Πατέρα, το πέναλτι που έβαλε... φωτιά στην Τούμπα και η Γ’ (BINTEO)

"Ντου" στις Big-4: Η αποχώρηση Πατέρα, το πέναλτι που έβαλε... φωτιά στην Τούμπα και η Γ’ (BINTEO)

Η εισβολή ΑΕΚτζήδων πριν τη Γ' Εθνική και ο... χαμός στο Καραϊσκάκη. Με αφορμή όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, το Sportdog.gr γυρίζει πίσω το χρόνο και σας παρουσιάζει το Top-5 των "ντου" στις μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Superleague: Η συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με σκορ 5-1 έφερε απίστευτους τριγμούς στην Ένωση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" μπήκαν στο γήπεδο και δεν επέτρεπαν στους ποδοσφαιριστές να πάνε στα αποδυτήρια. Με αφορμή το συγκεκριμένο «ντου», το Sportdog θυμάται ανάλογα περιστατικά που έχουν συμβεί ξανά στο παρελθόν τόσο στην ΑΕΚ, όσο και σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ εξίσου:

18 Δεκεμβρίου 2010: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Το κύκνειο άσμα της πολυμετοχικότητας. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ με 1-0, μεγάλος αριθμός αγανακτισμένων οπαδών του Παναθηναϊκού εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε με άγριες διαθέσεις παίκτες και προπονητικό σταφ. Παράλληλα, οπαδοί των «πράσινων» πάνω από τη φυσούνα έριχναν αντικείμενα στους έντρομους από το σκηνικό ποδοσφαιριστές. Οι εικόνες ντροπής, θα οδηγούσαν λίγα λεπτά αργότερα τον Νικόλα Πατέρα σε παραίτηση από την προεδρία της ΠΑΕ.

14 Απριλίου 2013: ΑΕΚ-Πανθρακικός 0-1

Η ΑΕΚ παίζει τότε την κατηγορία απέναντι στον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Λίγο πριν το φινάλε η Ένωση μένει πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Μπουγαΐδη, το οποίο ισούται με βέβαιο υποβιβασμό. Αμέσως μετά, το απόλυτο χάος. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων φεύγουν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια, καθώς οπαδοί της Ένωσης έχουν εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο. Τρέχουν μες στο γήπεδο, κατευθύνονται στα επίσημα και τελικά παίρνουν μέρος σε συμπλοκές με τους αστυνομικούς, πριν μεταφέρουν τα επεισόδια εκτός ΟΑΚΑ.

2 Φεβρουαρίου 2016: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2

«Ντου» στην Τούμπα είχαν κάνει τον Φεβρουάριο του 2016 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ο λόγος; Εξαγριώθηκαν με την απόφαση του διαιτητή Παππά να μην δώσει πέναλτι υπέρ των «ασπρόμαυρων», στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των Πειραιωτών. Οι εξαγριωμένοι οπαδοί πέταξαν δεκάδες φωτοβολίδες μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, με το παιχνίδι μοιραία να διακόπτεται λίγο μετά οριστικά.

4 Φεβρουαρίου 2018: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2

Η Ένωση φεύγει νικήτρια από το «Γ. Καραϊσκάκης» με γκολ του Γιακουμάκη στις καθυστερήσεις, έχοντας κάνει μέσα σε χρόνο dt μία απίστευτη ανατροπή. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Παπαπέτρου, οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και προσπάθησαν να εισβάλλουν στα αποδυτήρια του γηπέδου. Το «ντου» περιορίστηκε σε συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπάθησαν να τους απωθήσουν από το σημείο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags