Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Μπάχαλο" με την καταγγελία Βράνιες για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ - Τον... έβγαλε στη σέντρα η ΑΕΚ!
| 2021-04-06 18:12:00

"Μπάχαλο" με την καταγγελία Βράνιες για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ - Τον... έβγαλε στη σέντρα η ΑΕΚ!

Sportdog Team
"Μπάχαλο" με την καταγγελία Βράνιες για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ - Τον... έβγαλε στη σέντρα η ΑΕΚ!

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ διέψευσε τον ποδοσφαιριστή της σχετικά με την υπόθεση δωροδοκίας. Από πλευράς Ένωσης ξεκαθαρίστηκε πως ο Σέρβος στόπερ ποτέ δεν είχε ενημερώσει για όσα ισχυρίζεται σε δηλώσεις του για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ του Μαρτίου του 2018!
 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Έριξε… βόμβα στη Σερβία ο Όγκνιεν Βράνιες και "άναψε φωτιές" και στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Usijanje» της Kurir TV ανέφερε ότι είχε γίνει προσπάθεια από Σέρβο μάνατζερ ώστε να δωροδοκηθεί πριν το περιβόητο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018.



«Καθόμουνα στο σπίτι μου ένα βράδυ και χτύπησε το τηλέφωνο. Υποδύθηκε ότι ήταν μάνατζερ από τη Σερβία. Προσπάθησε να στήσει ένα παιχνίδι που όλοι ξέρουν πολύ καλά. Ήταν ένας αγώνα που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έβγαλε όπλο. Ήταν ένας αγώνας για τον τίτλο του πρωταθλητής Ελλάδος, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Προσπάθησε να με απειλήσει. Δεν συμφώνησα σε αυτό και ενημέρωσα τον σύλλογο σχετικά. Το δικό μου κλαμπ αντέδρασε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βόσνιος.

Ωστόσο από πλευράς ΑΕΚ κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά διαψεύστηκε κατηγορηματικά πως ο Βράνιες τους ενημέρωσε ποτέ για τέτοιο ζήτημα. «Δεν είχαμε ποτέ ενημέρωση για τέτοιο θέμα, από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ή από οποιονδήποτε άλλον. Πραγματικά πρώτη φορά το ακούμε», τονίστηκε χαρακτηριστικά από πλευράς Ένωσης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags