Facebook Pixel Superleague: "Σφήνα" από το εξωτερικό για Έλληνα διεθνή - Τον θέλουν και... όλοι οι "μεγάλοι" στην Ελλάδα - Μάχη!
| 2021-04-06 20:20:00

"Σφήνα" από το εξωτερικό για Έλληνα διεθνή - Τον θέλουν και... όλοι οι "μεγάλοι" στην Ελλάδα - Μάχη!

Sportdog Team
"Σφήνα" από το εξωτερικό για Έλληνα διεθνή - Τον θέλουν και... όλοι οι "μεγάλοι" στην Ελλάδα - Μάχη!

Πρόκειται για ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της Superleague και οι εμφανίσεις του περνούν κάθε άλλο παρά απαρατήρητες. Ήδη μπήκε στο κόλπο σύλλογος από το εξωτερικό, με τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες να αποκτούν ανταγωνιστή.
 

Superleague: Ο Τάσος Δουβίκας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των "μεγάλων" ελληνικών συλλόγων, αλλά και ομάδων του εξωτερικού με τις φετινές του εμφανίσεις στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπάρξει ήδη κρούση για τον διεθνή επιθετικό, με ομάδα του εξωτερικού να φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ύψους 1,4 εκατομμύρια ευρώ στον Βόλο για να τον αποκτήσει.

Μάλιστα, ο εν λόγω σύλλογος φέρεται να έχει κάνει επαφές και με τον Αστέρα Τρίπολης, προσφέροντάς τους 400.000 ευρώ για το υπόλοιπο 20% των δικαιωμάτων του παίκτη, το οποίο ανήκει στους Αρκάδες.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Δουβίκας παραμένει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της Superleague και κατά καιρούς έχει γραφτεί για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Τη φετινή σεζόν ο νεαρός σέντερ φορ μετρά 13 γκολ, ενώ κατέγραψε και την πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags