Facebook Pixel Superleague: ΑΕΚ - Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Χοντρό... παιχνίδι για ταλαντούχο άσο - "Τρελό" συμβόλαιο!
| 2021-04-06 23:43:00

ΑΕΚ - Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Χοντρό... παιχνίδι για ταλαντούχο άσο - "Τρελό" συμβόλαιο!

Του Χρήστου Δημόπουλου
ΑΕΚ - Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Χοντρό... παιχνίδι για ταλαντούχο άσο - "Τρελό" συμβόλαιο!

Για ποιον παίκτη δίνουν... μάχη οι τρεις μεγάλοι της Αθήνας; Ποιος τον πρότεινε και πόσες πιθανότητες υπάρχουν για τον δούμε στην Ελλάδα; Από το Τριφύλλι πάντως είναι ξεκάθαροι.

Superleague: Νέα δημοσιεύματα ήρθαν στην επιφάνεια σήμερα (6/4), που ενέπλακαν τον Παναθηναϊκό με τον κεντρικό αμυντικό της Τραμπζονσπόρ, Ματζίντ Χοσεϊνί.

Ο διεθνής Ιρανός στόπερ μείνει το καλοκαίρι ελεύθερος από την ομάδα της Τραπεζούντας και γι' αυτό, ο μάνατζέρ του τον προτείνει μαζικά σε πολλές ομάδες.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, πάντως, έχει συγκεκριμένη τακτική. Εμπλέκει τον πελάτη του σε απανωτά μεταγραφικά σενάρια, προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό deal για τον ποδοσφαιριστή. Σε αυτό το πλαίσιο τον έχει προτείνει στις μεγάλες ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» ήταν οι τελευταίοι που ακούστηκαν ως πιθανοί διεκδικητές.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι πληροφορίες είναι σαφείς. Μόνο με… θαύμα θα ασχολούνταν με τον Χοσεϊνί από την ΠΑΕ.

Κι αυτό, διότι ο Ιρανός έχει απορρίψει ήδη πρόταση ανανέωσης από την Τραμπζονσπόρ ύψους άνω των 800 χιλ. ευρώ! Και δεν υπάρχει περίπτωση ο Παναθηναϊκός να φτάσει, καν, κοντά σε ένα τέτοιο ποσό. Όσο και αν  ανέβει το μπάτζετ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags