Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το όνομα του Γιουνές Μπελχαντά βρίσκεται στο ρεπορτάζ
| 2021-04-07 10:00:00

"Θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό - Μόνο βασικός, πετάει έξω Φορτούνη" - Σκάει 1 εκατ. ο Μαρινάκης

του Γιώργου Κτενά
"Θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό - Μόνο βασικός, πετάει έξω Φορτούνη" - Σκάει 1 εκατ. ο Μαρινάκης

Ποιοτικός, ενδεκαδάτος αλλά και παίκτης που... πλακώνεται με τους προπονητές του. Ποιος ο παικταράς που έρχεται για να πάρει τη φανέλα σπίτι του στο Λιμάνι και με πόσα χρήματα θα κλείσει το deal. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportdog.

 

Ολυμπιακός: Το όνομα του Γιουνές Μπελχαντά βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων και το sportdog επικοινώνησε με τον expert τού τουρκικού πρωταθλήματος, Γιάννη Τσιακίρη, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωση του πρώην παίκτη της Γαλατά.

"Δύστροπος χαρακτήρας - Κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό" - Στο σπίτι η φανέλα του βασικού 

"Ο Μπελχαντά είναι ίδια περίπτωση με την αντίστοιχη του Φεγκουλί, με ίδια συνεισφορά στη Γαλατά μέχρι που έμεινε ελεύθερος. Ο λόγος που έμεινε ελεύθερος, βέβαια, είναι ότι είχε πιο δύστροπο χαρακτήρα, κάτι που δεν υπάρχει στον Φεγκουλί, ο οποίος απασχόλησε επίσης πρόσφατα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Γ. Τσιακίρης. 

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του που τον κάνουν και ξεχωρίζει;

"Είναι ποιοτικός, ταχύς, σκοράρει, μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Εννοείται ότι αν έρθει παίζει βασικός και κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, ακόμα και σε μια ομάδα με τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο ως βασικός, αλλά με ερωτηματικό τον χαρακτήρα του. Για παράδειγμα στη Γαλατά τα έσπασε με τον Τερίμ".

Πετάει έξω Βαλμπουενά - Του ταιριάζει η θέση του Φορτούνη - Θέλει μπροστά του "φονιά" 

Ποιον θα άφηνε εκτός στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Θεωρητικά είναι για να αφήσει έξω τον Βαλμπουενά και το λέω, κυρίως, λόγω της ηλικίας. Αλλά και τον Φορτούνη θα μπορούσε να αφήσει εκτός".  

Στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, έτσι όπως παίζει ο Μαρτίνς, με ποιους θα ταίριαζε;

"Ειδικά για Ολυμπιακό και Ελλάδα είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά, άρα σε όποια θέση πίσω από τον επιθετικό θα μπορούσε να τα καταφέρει. Θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να παίξει στη θέση του Φορτούνη, αγωνιστικά μιλώντας. Ακριβώς πίσω από τον επιθετικό είναι η θέση, δεν είναι σαν τον Φεγκουλί που του ταιριάζουν κυρίως τα άκρα. Μπροστά του χρειάζεται έναν καλό επιθετικό, τύπου Ελ Αραμπί ή Χασάν, για να τον αξιοποιήσει".

"Θα έπαιρνα Φεγκουλί, όχι Μπλεχαντά - στο 1 εκατ. το συμβόλαιο - Δύο-τρία χρόνια μπάλας"

Σε σχέση με τον Φεγκουλί, που γράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα το όνομά του, ποιος θεωρείς ότι είναι η καλύτερη λύση;

"Όπως και ο Φεγκουλί έτσι και ο Μπελχαντά θεωρώ ότι έχει άλλα δύο-τρία χρόνια μπροστά του καλής μπάλας. Το συμβόλαιό του βρίσκεται κάπου στο 1 εκατ. ευρώ, αλλά δεν δεσμεύεται από κάποια ομάδα. Άρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, χρειάζεται να ικανοποιήσει μόνο εκείνον οικονομικά και όχι κάποια ομάδα. Αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα στους δύο, θα έπαιρνα τον Μπλεχαντά και όχι Φεγκουλί, ακριβώς γιατί ο Μπλεχαντά είναι ελεύθερος. Αλλά σημειώνω ξανά ότι υπάρχει θεματάκι με τον χαρακτήρα του". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Kλέβει" παιχταρά από Ολυμπιακό μεγάλη ελληνική ομάδα! Θα "τρελαθεί" ο Μαρινάκης - Αυτός είναι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags