Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: Βαθιά υπόκλιση σε Τζόλη - Τι έκανε και απέδειξε ότι είναι πρόκειται για εκπληκτικό άνθρωπο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-07 17:50:00

Βαθιά υπόκλιση σε Τζόλη - Τι έκανε και απέδειξε ότι είναι πρόκειται για εκπληκτικό άνθρωπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βαθιά υπόκλιση σε Τζόλη - Τι έκανε και απέδειξε ότι είναι πρόκειται για εκπληκτικό άνθρωπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή βρίσκεται στην επικαιρότητα, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, μιας και πολλοί τον θεωρούν ως ένα από τα μεγαλύτερα next big thing του αθλήματος. Μπορεί τα μέσα να ασχολούνται με τα αθλητικά του προσόντα, όμως ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, με την κίνηση που έκανε, έδειξε ότι πρόκειται και για έναν τεράστιο άνθρωπο

Χρήστος Τζόλης: Έναν ακόμα λόγο να τον χειροκροτήσουν οι πάντες βρήκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, πέρα από το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει. Ο 19χρονος αποφάσισε να χαρίσει φανέλες του στο Charity Idols, με σκοπό να βγουν σε δημοπρασία και αν μαζευτούν χρήματα για να ενισχυθεί  η μικρή Χάνα που πάσχει από ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια, αλλά και τα 2 ιδρύματα ΛΑΜΨΗΣ και Παιδικού Χωριού Φιλύρου. 

"Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Χρήστος Τζόλης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της μικρής Χάνα που πάσχει από ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια, αλλά και των 2 ιδρυμάτων ΛΑΜΨΗΣ κ Παιδικού Χωριού Φιλύρου και προσφέρει τις φορεμένες και υπογεγραμμένες φανέλες του από το παιχνίδι της Εθνικής με την Ονδούρα, και του ΠΑΟΚ όπου και σκόραρε απέναντι στη Λαμία", αναφέρει η ανακοίνωση του Charity Idols, για την κίνηση που έκανε ο Χρήστος Τζόλης.

 


 

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Χρήστος Τζόλης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της... Δημοσιεύτηκε από CharityIdols στις Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags