Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: "Μπλόκο" Γιαννίκη σε Μαρτίνς - Γι΄αυτό τον... θέλουν ΠΑΟ-ΑΕΚ - Πρόβλημα για Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-07 22:05:00

"Μπλόκο" Γιαννίκη σε Μαρτίνς - Γι΄αυτό τον... θέλουν ΠΑΟ-ΑΕΚ - Πρόβλημα για Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι

Sportdog Team
"Μπλόκο" Γιαννίκη σε Μαρτίνς - Γι΄αυτό τον... θέλουν ΠΑΟ-ΑΕΚ - Πρόβλημα για Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι

Πώς ο Γιαννίκης πήρε ένα από τα μεγαλύτερα.. παράσημα της καριέρας του, αναγκάζοντας τον Μαρτίνς να ανακατέψει την τράπουλα. "Κλείδωσε" τον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ και του δημιούργησε... θέμα πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Τρομερή η σκακιέρα στο ματς των Ιωαννίνων ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό, με τον κορυφαίο... rookie της Σούπερ Λιγκ (το όνομά του έχει ήδη ακουστεί για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ενόψει της επόμενης σεζόν) να αντιμετωπίζει τον κορυφαίο προπονητή του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο Γιαννίκης δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον Μαρτίνς, αναγκάζοντας τον να αλλάξει δύο σχηματισμούς, κατά την διάρκεια του ματς, για να έρθει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης.

Στο αρχικό του πλάνο ο  Πέδρο Μαρτίνς διατήρησε σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Μπα, Σεμέδο και Παπασταθόπουλος ήταν τα στόπερ, Λαλά και Ρέαμπτσιουκ είχαν τη δεξιά και την αριστερή πλευρά, ενώ Μπουχαλάκης και Καμαρά ήταν στα χαφ, Φορτούνης και Μπρούμα πλαισίωναν τον Χασάν. Ο Λαλά δεν ήταν και στο... καλύτερο βράδυ της καριέρας του.

Ένα πλάνο που δεν του βγήκε ιδιαίτερα αναγκάζοντας τον να προχωρήσει σε διπλή αλλαγή στο ξεκινημα του δευτέρου μέρους. Ο Σωκράτης με μικρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό, έδωσε τη θέση του στον Χολέμπας, ενώ ο Ανδρούτσος πήρε τη θέση του Λαλά.
 

 
Στο 61′ ο Μασούρας πήρε τη θέση του Ρέαμπτσιουκ και ο Ολυμπιακός μετασχηματίστηκε σε 4-2-3-1 με αριστερό μπακ τον Χολέμπας, επιτελικό χαφ τον Φορτούνη, αριστερό εξτρέμ τον Μασούρα και δεξί τον Μπρούμα. Ένα ακόμη πλάνο που δεν... ρόλαρε τόσο πολύ για να φέρει την κυριαρχία των ερυθρόλευκων στο ματς, καθώς ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί! Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μαρτίνς αναγκάστηκε να ολοκληρώσει τις αλλαγές του βάζοντας Ελ Αραμπί και Εμβιλά, αλλάζοντας ξανά τον σχηματισμό του. Αυτή τη φορά έπαιξε με 2 φορ στο 69΄ και δικαιώθηκε 4΄ αργότερα, καθώς ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα με τον Χασάν και τον Μαρτίνς να... ηρεμεί, από τη στιγμή που επιτέλους είδε την ομάδα του να γίνεται πιο απειλητική, χάρη στην κοινή παρουσία των Ελ Αραμπί και Χασάν στο ματς! Κοινώς, το ξεκίνησε το ματς από 3-4-3, για να το αλλάξει στο 61΄ σε 4-2-3-1 και για να... κλείσει με το 4-4-2 και την κοινή παρουσία των δύο κορυφαίων του σκόρερ.

Μένει πάντως να δούμε εάν ο Μαρτίνς θα επιλέξει και κόντρα στον Παναθηναϊκό να ξεκινήσει για τρίτο διαδοχικό ματς την βασική του ενδεκάδα με το 3-4-3 που... απέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και άφησε τα πάντα ανοιχτά για την ρεβάνς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Να του τραβήξει το αυτί ο Μαρτίνς- "Κράξιμο" Φορτούνη σε συμπαίκτη - Τι θα έκανε ο ΠΑΣ με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags