Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Να… του τραβήξει το αυτί ο Μαρίνς - "Κράξιμο" Φορτούνη σε συμπαίκτη -Τι θα έκανε ο ΠΑΣ με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-07 20:57:00

Να του τραβήξει το αυτί ο Μαρτίνς- "Κράξιμο" Φορτούνη σε συμπαίκτη - Τι θα έκανε ο ΠΑΣ με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

του Βαγγέλη Καράμαλη
Να του τραβήξει το αυτί ο Μαρτίνς- "Κράξιμο" Φορτούνη σε συμπαίκτη - Τι θα έκανε ο ΠΑΣ με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

Το τρομερό σκηνικό εν ώρα αγώνα και ο προβληματισμός για βασικότατο άσο που "εκθέτει" τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική η ομάδα των Ιωαννίνων, ίσως άξιζε και να πάει τελικό, αν είχε περισσότερη τύχη. Τι έγινε στο φινάλε με τον Φορτούνη και τον Ελ Αραμπί;

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Δεν ήταν λίγοι αυτοί, εντός και πέριξ του Ολυμπιακού, που μετά την πεντάρα στην ΑΕΚ την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ, ζητούσαν επιτακτικά προσγείωση, καθώς ακολουθούσε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο. Και δικαιώθηκαν απόλυτα, καθώς στα Γιάννινα οι Πειραιώτες τα βρήκαν πολύ δύσκολα και βρέθηκαν να κυνηγούν το γκολ της ισοφάρισης για να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό (1-1 τελικό σκορ).

Ίσως ήταν και ένα από τα πιο δύσκολα ματς που έχουν δώσει φέτος οι «Ερυθρόλευκοι» στην Ελλάδα, καθώς βρήκαν απέναντί τους μία ομάδα με τρομερό ρυθμό, τρεξίματα, αντοχές και γενικά ένα σύνολο πολύ καλά δουλεμένο. Ο κόουτς Γιαννίκης επιβεβαίωσε πως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και σίγουρα ανέβασε κι άλλος τις μετοχές του ενόψει καλοκαιριού και φυσικά απέδειξε γιατί πήρε δικαίως την πρόκριση από τον Παναθηναϊκό στον προηγούμενο γύρο. Πιθανότατα οι Γιαννιώτες να είναι και άτυχοι που έπεσαν με τον Ολυμπιακό, καθώς κόντρα σε μία προβληματική ΑΕΚ κι έναν… μπερδεμένο ΠΑΟΚ, θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να γράψουν ιστορία.

Από εκεί και πέρα, για να φτάσει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να κυνηγάει το σκορ, πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν σωστά. Οι Πειραιώτες δεν είχαν καλή ανάπτυξη, δυσκολεύονταν πάρα πολύ στην κυκλοφορία μπάλας παρότι είχαν κατοχή και δημιούργησαν ελάχιστες σοβαρές ευκαιρίες απέναντι στον εξαιρετικό Λοντίγκιν. Ακόμα και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, τις σπατάλησαν μία φορά με τον Χασάν (που λυτρώθηκε όμως με το απίθανο γκολ) και δύο με τον Μπρούμα, που έχει βαλθεί τελευταία να δείξει ότι όχι μόνο δεν αξίζει να πληρωθεί η ρήτρα των 6.5 εκατ. ευρώ, αλλά δεν χρειάζεται να μπουν ούτε σε συζητήσεις για να τον κρατήσουν.

Επίσης, αρνητική εικόνα για ακόμα ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, είχε ο Ουσεϊνού Μπα. Προφανώς κι έχει κάνει λάθος στο πέναλτι, καθώς μπορεί να είναι άτυχος αλλά πηγαίνει με τα χέρια απλωμένα, ωστόσο είναι τυχερός στη φάση του 90’. Πηγαίνει πάρα πολύ άτσαλα πάνω στον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή στις καθυστερήσεις και λίγο έλειψε να τον γκρεμίσει και να του κάνει δώρο άλλο ένα πέναλτι. Συνολικά πάντως η εμφάνισή του ήταν μετριότατη και πρέπει ο Μαρτίνς να του… τραβήξει το αυτό, καθώς είναι εμφανές πως έχει χάσει τη συγκέντρωσή του. Θυμίζουμε άλλωστε, πως ήταν και ο παίκτης που… κρέμασε τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο με την απαράδεκτη κόκκινη κόντρα στην Άρσεναλ!

Στα θετικά, η επιστροφή του Ζοσέ Σα, που θύμισε τον τερματοφύλακα που δικαίως διεκδικούσε μία μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό. Κράτησε μόνος του το σκορ στο 1-0 και στο φινάλε ήταν πολύ ψύχραιμος σε όσες φάσεις κι αν δημιούργησαν οι αντίπαλοι επιθετικοί. Το χρειαζόταν και αυτός και ο Ολυμπιακός.

ΥΓ. Το ματς αυτό ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Κώστα Φορτούνη να δώσει απαντήσεις, απόντος του τραυματία Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Έλληνας άσος ήταν καλός, αλλά όχι και αυτός που έκανε το κάτι παραπάνω. Γι’ αυτό και τρελάθηκε στη φάση που ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν του έδωσε την μπάλα, ώστε να βγει τεα α τετ και να γράψει το 1-2. Γύρισε προς τον συμπαίκτη του και του έβαλε τις φωνές, ενώ χτυπιόταν μόνος του στο χορτάρι. Δείτε και το βίντεο παρακάτω…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άκουσε κανέναν ο Μαρτίνς - Το πήρε πάνω του και βρήκε παικταρά - Οι αριθμοί τον δικαιώνουν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags