Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει να διαλύσει τον Παναθηναϊκό! Έτσι σχεδιάζει το ντέρμπι ο Μαρτίνς - Πρόσωπο-έκπληξη στην 11άδα
| 2021-04-08 12:42:00

Θέλει να διαλύσει τον Παναθηναϊκό! Έτσι σχεδιάζει το ντέρμπι ο Μαρτίνς - Πρόσωπο-έκπληξη στην 11άδα

Sportdog Team
Θέλει να διαλύσει τον Παναθηναϊκό! Έτσι σχεδιάζει το ντέρμπι ο Μαρτίνς - Πρόσωπο-έκπληξη στην 11άδα

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδιάζει να εκπλήξει τον Λάζλο Μπόλονι με αυτή την επιλογή του στο επικείμενο ντέρμπι των "αιωνίων", την Κυριακή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague καταστρώνει, ήδη, ο Πέδρο Μαρτίνς και στο μυαλό του έχει ένα σενάριο που θα εκπλήξει σίγουρα τον τεχνικό του Τριφυλλιού, Λάζλο Μπόλονι.

Όπως είπε και ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται να ξεκινήσει ως αριστερό στόπερ τον Χοσέ Χολέμπας και αριστερό μπακ-χαφ τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ σε σύστημα 3-4-3.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Ζοσέ Σα, λέγοντας ότι «είναι και πάλι ο τερματοφύλακας που ξέραμε. Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις», ενώ τόνισε πως Αχμέντ Χασάν είναι «ο δεύτερος επιθετικός, που ταιριάζει με Ελ Αραμπί, δεν γκρινιάζει και έχει τη στήριξη του προπονητή».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags