Facebook Pixel ΑΕΚ: Είδηση-"μπαμ" - Έσκασε τώρα: Ποιος Μιλόγεβιτς; Άλλος για αντι-Χιμένεθ!
| 2021-04-08 12:49:00

Είδηση-"μπαμ" στην ΑΕΚ - Έσκασε τώρα: Ποιος Μιλόγεβιτς; Άλλος για αντι-Χιμένεθ!

Sportdog Team
Είδηση-"μπαμ" στην ΑΕΚ - Έσκασε τώρα: Ποιος Μιλόγεβιτς; Άλλος για αντι-Χιμένεθ!

Τα ονόματα που ακούγονται για προπονητές στην ΑΕΚ δεν σταματούν να "σκάνε" από παντού, με τελευταίο αυτό του γνώριμού μας από το περασμά του από τον Πανιώνιο, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

ΑΕΚ: Το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς επανήλθε στο προσκήνιο για αντικαταστάτης του Μανόλο Χιμένεθ στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο, όμως ο Κώστας Κετσετζόγλου ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ότι για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επαφή των δύο πλευρών, καθώς προηγούνται άλλες περιπτώσεις τεχνικών για την Ένωση.

Τόνισε, λοιπόν, πως «έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, αλλά δεν υπάρχει κάποια επαφή σε βάση συζητήσεων, καθώς προηγούνται άλλες περιπτώσεις» και ξεκαθάρισε ότι «δεν αποτελεί στόχο της ΑΕΚ. Υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του, αλλά δεν αποτελεί στόχο της ΑΕΚ».

Σε ό,τι αφορά το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στην απογοητευτική παρουσία του Λιβάι Γκαρσία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στεναχωρήθηκα με την εικόνα του Λιβάι Γκαρσία. Είναι άσχημα ψυχολογικά, κρίμα η ΑΕΚ να τον ρίξει σε κατάθλιψη. Πρέπει να στηριχθεί. Όταν σε τέτοιο παιχνίδι, που οι άλλοι προσπαθούν, είναι από τους χειρότερους, είναι πρόβλημα. Αν κάνει άλλα πέντε τέτοια ματς θα λέει ο κόσμος ότι είναι παλτό και είναι κρίμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags