Facebook Pixel ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Τα 30 εκατ. ευρώ και ο… κίνδυνος για Ζαγοράκη - Αυτή είναι η γυναίκα που "αποφασίζει" στην ΕΠΟ!
| 2021-04-08 16:27:00

Τα 30 εκατ. ευρώ και ο… κίνδυνος για Ζαγοράκη - Αυτή είναι η γυναίκα που "αποφασίζει" στην ΕΠΟ!

Τα 30 εκατ. ευρώ και ο… κίνδυνος για Ζαγοράκη - Αυτή είναι η γυναίκα που "αποφασίζει" στην ΕΠΟ!

Ο… φύλακας Άγγελος του προέδρου και η συμφωνία που φοβήθηκε να υπογράψει, πριν πάρει τη γνώμη της. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά και κανείς πλέον δεν βάζει την υπογραφή του, ώστε να μην μπλέξει όπως ο Γκιρτζίκης.

ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διαχειρίζεται κάθε χρονιά ένα ποσό γύρω στα 30 εκατ. ευρώ. Τα λεφτά είναι πολλά, πάρα πολλά και γι’ αυτό ο Βαγγέλης Γραμμένος πρόσεχε που έβαζε την υπογραφή του για να μην βρεθεί κι αυτός κατηγορούμενος, όπως οι προκάτοχοι του Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Γκιρτζίκης, οι οποίοι καταδικάστηκαν μάλιστα για την περιβόητη υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Ο Β. Γραμμένος για να μην μπλέξει και για να είναι τυπικός σε όλα, είχε ορίσει ταμεία της ομοσπονδίας τον Περικλή Λασκαράκη, ο οποίος είναι δικηγόρος και μελετούσε ακόμα και τα... ψιλά γράμματα των συμβάσεων για να γλιτώσει τον πρόεδρο από ενδεχόμενους δικαστικούς μπελάδες.



Ο Θοδωρής Ζαγοράκης γνωρίζει αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια και γι’ αυτό από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο στρατηγείο της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδί, έχει δίπλα του τη δικηγόρο Δόμνα Τσιώνη. Αυτή θα είναι ο φύλακας άγγελος του για να μην βάλει καμία υπογραφή που θα του δημιουργήσει θέματα.

Στη διάρκεια της εβδομάδας στο γραφείο του προέδρου πήγε προς υπογραφή ένας φάκελος που αφορούσε την συνεργασία της ΕΠΟ με εταιρίες σεκιούριτι. Ο Ζαγοράκης ρώτησε τι πρέπει να κάνει και του απάντησαν πως έγινε διαγωνισμός από την προηγούμενη διοίκηση και απλά πρέπει να υπογράψει για την εκτέλεση της συμφωνίας. «Και γιατί δεν την υπέγραψε ο Γραμμένος;», ήταν η εύλογη ερώτηση του «Ζαγόρ». Η απάντηση που έλαβε ήταν «δεν πρέπει να ανησυχείτε, όλα έγιναν νομότυπα». Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν πείστηκε. Για την ακρίβεια φοβάται, γιατί τα λεφτά είναι πολλά. Εδωσε τον φάκελο στον φύλακα άγγελο του, τη Δόμνα Τσιώνη, και η δικηγόρος θα του πει τι πρέπει να κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν… χωράει ο Φορτούνης, "φτάνει" με τον Μάνταλο - Πάρτε Λοντίγκιν - Πρόβλεψη για τον τελικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags