Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιασεμάκης Γιασεμή: Επικός Γιασεμάκης- Τι είπε για τη ρεβάνς του κυπέλλου για ΠΑΟΚ - Η ατάκες για... Μέσι
| 2021-04-08 21:14:00

Επικός Γιασεμάκης- Τι είπε για τη ρεβάνς του κυπέλλου για ΠΑΟΚ - Η ατάκες για... Μέσι

Sportdog Team
Επικός Γιασεμάκης- Τι είπε για τη ρεβάνς του κυπέλλου για ΠΑΟΚ - Η ατάκες για... Μέσι

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του "δικεφάλου του Βορρά" Γιασεμάκης Γιασεμή σε μια συνέντευξη... ποταμό. Ο Κύπριος αναφέρθηκε στη ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου, για τον ΠΑΟΚ, για τον Γκαρσία, αλλά και για το... γκολ του Μούργκ

ΠΑΟΚ - Γιασεμάκης Γιασεμή: Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο Κύπριος πρώην επιθετικός των "ασπρόμαυρων" όπου και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για το ντέρμπι των Δικεφάλων, αλλά και για τον "χρυσό" σκόρερ Τόμας Μουργκ.

Για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: "Το είδα το παιχνίδι. Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυναμικά στα πρώτα 15 λεπτά και είχε πιο παθητικό ρολό ο ΠΑΟΚ. Μετά ο ΠΑΟΚ ανέβασε απόδοση σε έλεγχο παιχνιδιού και κατοχή. Και οι δυο ήθελαν να διασφαλίσουν το μηδέν παρά να διεκδικήσουν τη νίκη. Κάθε γκολ στο κύπελλο μπορεί να κρίνει την πρόκριση. Και οι δυο ομάδες έψαχναν να μη δεχτούν γκολ. Οι δυο βαριές ήττες, της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, δεν βοήθησαν ψυχολογικά για να υπάρχει ενθουσιασμός και πάθος να κυνηγήσουν ένα η δυο γκολ".

Έχει προβάδισμα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ: "Έχει πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ με το εκτός έδρας γκολ, ένα ελαφρύ προβάδισμα. Όμως δεν πείθει με την απόδοση του. Ιδιαίτερα σε μια Τούμπα χωρίς φιλάθλους. Στα τέλη Απρίλιου που θα γίνει η ρεβάνς όποια ομάδα είναι σε καλύτερη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση θα είναι και το φαβορί".

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ: "Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα και τις δηλώσεις Χιμένεθ, φαίνεται να είναι πιο δύσκολα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Μπορεί να υπάρχουν και προστριβές, κάτι που είναι μειονέκτημα. Εμείς σαν ΠΑΟΚ πρέπει να είμαστε ενωμένοι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε στον τελικό".

Για τη στήριξη Γκαρσία στον Πασχαλάκη: "Ένας προπονητής πρέπει να κάνει μια πολύ καλή διαχείριση στο έμψυχο δυναμικό. Με τους ποδοσφαιριστές που έχει πρέπει να πάρει σωστές αποφάσεις και αφού δεν υπάρχουν πλέον και μεταγραφές ίσως χρειαστεί να βάλει και νερό στο κρασί του. Πιστεύω σωστά έπραξε ο Γκαρσία. Το μόνο που έχει να κάνει, είναι στηρίξει τους ποδοσφαιριστές του γιατί με αυτούς θα πορευτεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μιλάω για όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας προπονητής, δεν μένει στα λόγια αλλά το δείχνει με πράξεις. Στο τέλος της χρονιάς, θα παρθούν οι αποφάσεις".

Για τον βαθμό δυσκολίας που θα έβαζε στο φάουλ Μουργκ: "Έχει πολύ καλά χτυπήματα. Είναι καταπληκτικό γκολ. Κάτι τέτοια φάουλ έβαζε ο Μέσι. Με πολύ ευκολία πέρασε το τείχος και κατέβηκε η μπάλα και είχε τόση δύναμη ώστε να μην μπορέσει να αντιδράσει ο τερματοφύλακας".

Κρμέντσικ ή Σφιντέρσκι: "Με όσους προπονητές πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, ο Σφιντέρσκι δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός επιθετικός. Ίσως διακρίνουν κάποια πράγματα και πάντα ψάχνουν. Ο Κρμέντσικ μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Το πρώτο εξάμηνο είναι προσαρμογής. Έχει πολύ καλά τελειώματα, έχει το γκολ. Είναι δυνατός παίκτης και παρά τον όγκο του δεν τον λες αργό, τον νιώθει ο αντίπαλος αμυντικός στο γήπεδο. Ελπίζω να δικαιωθώ αν μείνει και του χρόνου στον ΠΑΟΚ", είπε ο Γιασεμάκης Γιασεμή.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags