Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Το πρόσωπο των ημερών στον Άρη είναι ο Αντρέ Σίλβα
| 2021-04-09 10:00:00

"Μάχη" στη Big-4 για Σουπερλιγκάτο άσο - Τρομερή σεζόν και 1.5 εκατ. ευρώ - Χουνέρι από Καρυπίδη;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μάχη" στη Big-4 για Σουπερλιγκάτο άσο - Τρομερή σεζόν και 1.5 εκατ. ευρώ - Χουνέρι από Καρυπίδη;

Παίκτης top επιπέδου, που κάνει τη διαφορά, αλλά κοστίζει και πολλά. Πώς και γιατί μπορεί να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα το καλοκαίρι και γιατί ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο; Διαβάστε στο Sportdog! 
 

Ολυμπιακός - Άρης: Το πρόσωπο των ημερών στον Άρη είναι ο Αντρέ Σίλβα, ο δανεικός Πορτογάλος από την Γουέστ Χαμ. Ο ίδιος τη φετινή χρονιά μετρά 26 συμμετοχές με τον Άρη και 4 γκολ και 3 ασίστ. Μάλιστα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ για τελικό 2-0. Ο δανεισμός του λήγει τον Ιούνιο και έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το μέλλον του. 

Οι λεπτομέρειες του ντιλ ανάμεσα στις δύο ομάδες αφορά εξ ημισείας καταβολή των απολαβών του, με το συνολικό του συμβόλαιο να ανέρχεται στις 500 χιλ ευρώ. Παράλληλα υπάρχει και ρήτρα αγοράς ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Μπορεί να μην έχει συζητηθεί κάτι, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν θα γίνει επιμήκυνση του δανεισμού του, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 στα «Σφυριά». Στο ρόστερ τους δύσκολα να μείνει, οπότε όλα δείχνουν ότι θα πουληθεί! 

Οι Άγγλοι για να τον αποκτήσουν είχαν δαπανήσει 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν από την Γκιμαράες το καλοκαίρι του 2018 και σίγουρα θα θέλουν να αποσβέσουν μέρος της επένδυσης τους. Όπως και να έχει θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή καθώς είναι νωρίς για το μέλλον του, την ώρα που του έχουν χτυπήσει την πόρτα και ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας, με την... μπάλα να είναι στο γήπεδο του. Ο Άρης θα τον διεκδικήσει δεδομένα, ωστόσο μοιάζει απίθανο να καλύψει την ρήτρα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή-"μολότοφ" χαφ στον Ολυμπιακό! Βούιξε η πιάτσα - Δεν σου πηγαίνει στο μυαλό ποιος είναι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags