Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Έγκλημα" με Κουρμπέλη, τραγικά λάθη - Ατάκα Γκαρσία: "Αυτόν γιατί τον φέρατε στον ΠΑΟΚ;"
| 2021-04-09 19:00:00

"Έγκλημα" στον ΠΑΟ με Κουρμπέλη, τραγικά λάθη - Ατάκα Γκαρσία: "Αυτόν γιατί τον φέρατε στον ΠΑΟΚ;"

Οι Μιχείες
"Έγκλημα" στον ΠΑΟ με Κουρμπέλη, τραγικά λάθη - Ατάκα Γκαρσία: "Αυτόν γιατί τον φέρατε στον ΠΑΟΚ;"

Θα προλάβει την προετοιμασία ο άσος του Τριφυλλιού και ποιον παίκτη του Δικεφάλου δεν... πιστεύει καθόλου ο Πάμπλο; Μάλιστα, τα όσα είχε πει στον Ρέμπε πριν λίγο καιρό, δεν γίνεται να ξεχαστούν με ένα γκολ, όσο σημαντικό κι αν είναι.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε απο Μόναχο και Μπόλονια όπου πήγε να πάρει τις γνώμες ειδικών γιατρών, για το ειδικό πλέγμα που του έχει τοποθετηθεί, προκειμένου να ξεπεραστεί το σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών. Προς το παρόν φαίνεται πως γλιτώνει το δεύτερο χειρουργείο, μετά απο εκείνο που έκανε (λαπαροσκοπικά) πριν απο 2,5 μήνες αλλά θα πρέπει να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα 4 εβδομάδων και μετά θα υπάρξει εκ νέου επανεκτίμηση.

Στην καλύτερη δε των περιπτώσεων, θα επιστρέψει σε δυο μήνες, διαφορρετικά θα χάσει την προετοιμασία για την νέα σεζόν! Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Κουρμπέλη απο τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχουν περάσει 7 μήνες ενώ θα χρειάστουν τουλάχιστον ακόμη 2! Απίστευτοι ερασιτέχνισμοι , για μια ακομη φορά, του Οργανισμού Παναθηναϊκός. Πράγμα που αποδείχθηκε άλλωστε, μεσούσης της σεζόν, κι απο την αλλαγή του ιατρικού τημ. Κομμάτι (τομέας) που ταλανίζει τους "πράσινους" εδω και χρόνια, με πολλά παραδείγματα...

Αν θέλουμε πάντως να δούμε το...δάσος και όχι το δέντρο, στην υπόθεση Κουρμπέλη, οι κοιλιακοί/προσαγωγοί παλιά ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα, πλέον υπάρχουν τοπ ειδικοί γιατροί κι αντιμετωπίζονται πιο άμεσα. Οπότε δεν δικαιολογείται να σέρνεται μια ολόκληρη σεζόν αυτή η ασάφεια διάγνωσης και αποθεραπείας, όταν μιλάμε για κλάμπ επιπέδου Παναθηναϊκού και για επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα απο τα πιο ακριβά σου συμβόλαια, εν ενεργεία διεθνή και αρχηγό της ομάδας σου.

Τα... ήξεις, αφίξεις στην περίπτωση του Κουρμπέλη ήταν... τραγικά. Να κάνει επέμβαση ή όχι, να του βάλουν πλέγμα ή όχι, θα γυρίσει σε 40 ημέρες, που μετά έγιναν 2 μήνες και τώρα θα πρέπει να περιμένουν αλλά 28 ημέρες για να επανεκτιμηθεί η καταστασή του αλλά μπορεί να μην είναι έτοιμος και στο ξεκινημα της προετοιμασίας. Φαύλος κύκλος...

Και απο τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ. Ο Τόμας Μουργκ έβαλε γκολάρα - μισή πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ, την οποία πανηγύρισε έξαλλα ακόμη και ο Πάμπλο Γκαρσία αλλά δεν ξέρω μετά απο αυτό πόσο άλλαξε (πολύ αμφιβάλλω)την άποψη του τεχνικού του ΠΑΟΚ για τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό.

Πρώτον, αν ο Ουρουγουανός υπολόγιζε τον Μούργκ δεν θα τον περνούσε στο 91' στο Κυπελλικό ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ηταν καθαρά μια αλλαγή σκοπιμότητας, για να κερδίσει χρόνο και ούτε κάν... έμπνευσης ή πίστης πως θα καθόριζε την έκβαση της αναμέτρησης. Γιατί τότε ο "Παμπλάρας" δεν θα περίμενε μέχρι το 91' για να βάλει μέσα τον Αυστριακό.

Και δεύτερον, σε παλαιότερες συζητήσεις με τον Ρέμπε (θυμίζω,μεταγραφή του Γερμανού, σαν "αντι-Πέλκας"), για το ρόστερ της ομάδας, ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε εκφράσει την άποψη/τοποθετηθεί με το φοβερό..." αυτόν γιατί τον φέρατε εδώ"!! Σε ελεύθερη μετάφραση ήταν σαν να έλεγε: "ποιός Μούργκ, τώρα..."! Ο Μούργκ μπορεί να κόστισε αγορά  2 εκατ. ευρώ απο την Ραπίντ Βιέννης (με 1,6 πουλήθηκε ο Πέλκας στην Φενέρ) αλλά το συμβολαιό του στον "δικέφαλο" δεν ξεπερνάει τα 450 χιλιάρικα ετησίως.

Για την ιστορία να αναφέρω πως ο ... πλήρους αμφισβήτησης (απο Γκαρσια και ρεπόρτερ ΠΑΟΚ) Τόμας Μούργκ, είναι ο παίκτης με την 5η μεγαλύτερη χρηματιστηριακκή αξία (2,6 εκατ. ευρώ) στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ, πίσω απο τους Τζόλη (στην κορυφή με 10 εκατ.), Ιγκνασον, Ντάγκλας Αγκούστο και Σβιντέρσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νίκος Λαγαρίας, ο… expert του ΠΑΟΚ στο CAS - Γιατί δεν έκανε έφεση ο ΟΣΦΠ στην "πολυιδιοκτησία";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags