Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Έσβησε... τούρτα ο Μαρτίνς με φοβερές ατάκες - Τι είπε για Ολυμπιακό, αλλά και για το μέλλον του (BINTEO)
| 2021-04-09 21:47:00

Έσβησε... τούρτα ο Μαρτίνς με φοβερές ατάκες - Τι είπε για Ολυμπιακό, αλλά και για το μέλλον του (BINTEO)

Sportdog Team
Έσβησε... τούρτα ο Μαρτίνς με φοβερές ατάκες - Τι είπε για Ολυμπιακό, αλλά και για το μέλλον του (BINTEO)

Ο Πορτογάλος προπονητής έκλεισε τρία χρόνια στον πάγκο των "ερυθρόλευκων" και σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε τόσο στα... γενέθλια, όσο και στον επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τον Βαλμπουενά και το δικό του μέλλον στον πάγκο των Πειραιωτών

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Για τα τρία χρόνια παρουσία του στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο Πορτογάλος τεχνικός τονίζοντας ότι πίστευε ότι θα πετύχει στους "ερυθρόλευκους". Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το κατά πόσο ο Βαλμπουενά θα είναι έτοιμος, αλλά και στο δικό του μέλλον.

Η ισοπαλία ίσως λειτουργήσει ως ξυπνητήρι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;
"Δεν θα λειτουργήσει ως ξυπνητήρι, καθώς ήδη γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξέραμε την ποιότητα της ομάδας, αλλά και τον κακό αγωνιστικό χώρο που δεν θα μας επέτρεπε να κάνουμε πολλά πράγματα. Τώρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετικός αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά στην Ελλάδα είναι διεκδικητής του τίτλου. Πάντα μας δυσκολεύει, είναι ποιοτική ομάδα. Ξέρουμε ότι οπωσδήποτε πρέπει να νικήσουμε".

Συμπληρώσατε τρία χρόνια παραμονής στον Ολυμπιακό. Περιμένατε ότι θα είχατε τέτοια πορεία;
"Ειλικρινά το πίστευα και το περίμενα πολύ. Ήρθα με τεράστια φιλοδοξία για να κερδίσω πράγματα, να κάνω όμορφα πράγματα και να ζήσω όμορφα πράγματα στην Ελλάδα. Ήρθα για τεράστια θέληση για τίτλους και νίκες. Ήθελα να κερδίζω. Είχα πίστη σε αυτό που ήρθα να κάνω".

Τι σας έμαθε αυτή η τριετία στο προπονητικό κομμάτι;
"Έχω μάθει πολλά. Έχω μια διαρκή και καθημερινή εξέλιξη. Συνεχόμενη ανάπτυξη σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Όπως όλοι μας μαθαίνω από τη δουλειά. Κανείς δεν γεννιέται, πρέπει να περάσει από όλα αυτά τα μαθήματα για να κερδίσει τίτλους".

Ακούγονται διάφορα σενάρια για το μέλλον σας. Για ομάδες που ενδιαφέρονται. Σας απασχολεί ή θα είστε ο καπετάνιος του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν;
"Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, είμαι πολύ ευχαριστημένος, τα πράγματα πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλω. Νομίζω ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι ευχαριστημένοι με την προσπάθεια του προπονητικού τιμ. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στον Ολυμπιακό και μόνο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags