Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βουίζει" το Λιμάνι για τον… χάφαρο - Η πρώτη μεταγραφή Μαρινάκη - Ποιος φεύγει από Ολυμπιακό!
| 2021-04-10 10:00:00

"Βουίζει" το Λιμάνι για τον… χάφαρο - Η πρώτη μεταγραφή Μαρινάκη - Ποιος φεύγει από Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βουίζει" το Λιμάνι για τον… χάφαρο - Η πρώτη μεταγραφή Μαρινάκη - Ποιος φεύγει από Ολυμπιακό!

Παίκτης με βιογραφικό και ποιότητα, αλλά ομάδα χωρίς προπονητή. Πώς και γιατί μπορεί να... σπάσει το συμβόλαιό του και γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον δούμε στην Ελλάδα, λόγω των άριστεων σχέσεών του με την διοίκηση των Πειραιωτών. Διαβάστε ποιος είναι...

Ολυμπιακός: Το όνομά του πάντα είναι επίκαιρο στο Λιμάνι. Δεν είναι τυχαίο, ότι από τότε που έφυγε, η επιστροφή του στο λιμάνι αποτελούσε πάντα καυτό μεταγραφικό σενάριο. Οπότε κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα, όταν είδε την περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι να επιστρέφει στη συζήτηση για την ενίσχυση των Ερυθρόλευκων στον άξονα.

Ο Κασάμι έχει κάνει εξαιρετική σεζόν στην ελβετική Superleague, με τη φανέλα της Βασιλείας, η οποία φέτος δεν ήταν και πολύ στα καλά της. Είναι 5η χάνοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να μετρά 8 γκολ και 3 ασίστ σε 23 παιχνίδια. Δηλαδή ο παίκτης ήταν από τους διασωθέντες σε μία καταστροφική περίοδο για την ομάδα του.

Πρόσφατα η Βασιλεία ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Κιριάκο Σφόρτσα. ο οποίος είχε αναλάβει τα καθήκοντά του τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε πάντα τον Κασάμι στις επιλογές του. Οπότε τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν όταν έρθει νέος προπονητής. Γιατί προς το παρόν τα ηνία έχει αναλάβει ο Πάτρικ Ράχμεν ως υπηρεσιακός. Συν τοις άλλοις, το συμβόλαιο του Κασάμι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και ο ίδιος έχει αρνηθεί σε πρόταση πρόωρης ανανέωσης από τη Βασιλεία, ενώ πρόσφατα υπήρξε κρούση από το Αμβούργο για τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Το ερώτημα είναι, πώς θα χωρέσει ο Κασάμι στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού από τη στιγμή που υπάρχει υπερπληθώρα παικτών στο κέντρο; Η λογική λέει, ότι δεν είναι απαραίτητος. Τί θα γίνει όμως αν το καλοκαίρι έρθουν προτάσεις για Μπουχαλάκη και Καμαρά και είναι τόσο δελεαστικές που η ομάδα του Πειραιά δεν μπορεί να αρνηθεί; Αυτή η πιθανότητα κρατά ανοικτό το σενάριο της επιστροφής του Κασάμι...

Δεν αποκλείεται ο Ελβετός να γίνει ο νέος... Χολέμπας. Όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε θέμα στο αριστερό άκρο της άμυνας λόγω της μεταγραφής του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε έτοιμη τη λύση με την επιστροφή του γερμανοτραφή αμυντικού, ο οποίος στα 37 του, είναι λες και περνά τη δεύτερη νιότη του στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Ελβετός με τις κοσοβάρικες ρίζες είναι ένας χαφ, ο οποίος δεν παίζει μόνο ως κόφτης. Είναι μέσος με επιθετικούς προσανατολισμούς. Πατά περιοχή, μυρίζει αίμα, απειλεί και σκοράρει. Στο παρελθόν φερόταν, ότι ήθελε σαν… τρελός να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Η εκτίμηση προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη από τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων. Ο ίδιος εξάλλου διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον γιο του ηγέτη των «ερυθρολεύκων», Μιλτιάδη Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ-δαίμονες Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Λαβράκι σε Γαλλία - 19χρονος από Λέστερ - "Τελειώσε" ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags