Facebook Pixel ΑΕΚ: Το ένα στραπάτσο μετά το άλλο βιώνει τελευταία η Ένωση
| 2021-04-10 13:55:00

Ο απίστευτος λόγος που η ΑΕΚ δεν διώχνει τον Χιμένεθ - Με αυτούς… βράζει ο Μελισσανίδης!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Ο απίστευτος λόγος που η ΑΕΚ δεν διώχνει τον Χιμένεθ - Με αυτούς… βράζει ο Μελισσανίδης!

Τι... χρεώνουν στον Μανόλο και γιατί θα "βγάλει" τα πλέι οφ στον πάγκο των κιτρινόμαυρων, παρότι θεωρούν πως δεν μπορεί να βοηθήσει. Ο "Τίγρης" πάντως είναι ενοχλημένος και με άλλους στην Ένωση και το καλοκαίρι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές.

 

ΑΕΚ: Το ένα στραπάτσο μετά το άλλο βιώνει τελευταία η Ένωση. Μετά την πεντάρα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ήρθε η ήττα και από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Μπορεί η Ένωση να μην άξιζε να ηττηθεί, ωστόσο αυτό τελικώς συνέβη και μάλιστα με τρόπο που «πονάει». Με άπιαστο απευθείας φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να παραμένει στη θέση του. Και θα διατηρηθεί εκεί μέχρι το τέλος των πλέι-οφ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θεωρεί ότι την πρώτη και κύρια ευθύνη για την εικόνα της Ένωσης, την έχουν οι ποδοσφαιριστές. Αλλά και ο Μανόλο δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Δεν έχει βελτιώσει στο παραμικρό την ομάδα του, τη στιγμή που δεν δοκιμάζει νέα πράγματα παρότι δεν βγαίνει στο γήπεδο απολύτως τίποτα.

Πάντως και να ήθελε ο «Τίγρης» να τελειώσει τον Χιμένεθ, πρακτικά, δεν θα έπρεπε να το σκεφτεί... διπλά. Κι αυτό διότι η ΑΕΚ δεν έχει κάποιον υπηρεσιακό προπονητή να αναλάβει!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, να μην έχει ολόκληρη Ένωση έναν άνθρωπο να σηκώσει το βάρος κάποιων αγωνιστικών κι ενός μεταβατικού διαστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα έκπληξη για τον πάγκο της ΑΕΚ - Με… 7.5 εκατ. στη Γιουνάιτεντ - "Χουνέρι" από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags