Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγει ξένος με… εντολή Μαρτίνς - Βασικός στο Champions League, απίθανο πού πάει!
| 2021-04-10 22:30:00

Φεύγει ξένος από Ολυμπιακό με… εντολή Μαρτίνς - Βασικός στο Champions League, απίθανο πού πάει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φεύγει ξένος από Ολυμπιακό με… εντολή Μαρτίνς - Βασικός στο Champions League, απίθανο πού πάει!

Έντονος προβληματισμός στη διοίκηση με όσα έκανε μέχρι τώρα στη σεζόν. Τον πιστεύουν πολύ στο Λιμάνι, ωστόσο θεωρούν πως αν δεν αλλάξει άμεσα ομάδα, κινδυνεύει να χαθεί. Ο Πορτογάλος κόουτς θα πάρει την τελική απόφαση. Ήδη πάντως υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποδείξει πως είναι δίκαιος με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μοιράζοντας ευκαιρίες σε όσους δείχνουν ικανοί να ανεβάσουν επίπεδο το παιχνίδι τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αυτό ακριβώς συνέβη την περασμένη σεζόν με τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έδειξε τα διαπιστευτήριά του στην καλοκαιρινή προετοιμασία και άρχισε να παίρνει όλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, πέτυχε ορισμένα σημαντικά γκολ, όπως στα προκριματικά του Champions League με την Κράσνονταρ και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Τη φετινή σεζόν, ωστόσο, ο ταλαντούχος Σέρβος δεν έχει κάνει το "step up" που περίμεναν οι Ερυθρόλευκοι. Ο νεαρός άσος μετρά 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις -κυρίως ως αλλαγή- όμως η επίδρασή του στην ομαδα είναι σαφώς μικρότερη, αφού δεν έχει σκοράρει και έχει καταγράψει δύο ασίστ.

Αυτό δεν σημαίνει πως στον Ολυμπιακό έχουν πάψει να ποντάρουν στον 23χρονο εξτρέμ, που θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός τη νέα σεζόν, με στόχο να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει βελτιωμένος στο Λιμάνι.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί κάτι τέτοιο, η εύρεση ομάδας για την παραχώρηση του Ραζντζέλοβιτς, δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση. Και αυτό γιατί καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι τον παίκτη τσεκάρουν ήδη τόσο ο Ερυθρός Αστέρας όσο και σύλλογοι από το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το αν ο Σέρβος άσος πρέπει να μετακομίσει ή να παραμείνει στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Άλλωστε, όλοι οι ποδοσφαιριστές -ιδίως οι νεαροί- περνούν συνεχώς από τις... εξετάσεις του Πορτογάλου τεχνικού και του επιτελείου του, με τον Ραντζέλοβιτς να αποτελεί μια περίπτωση παίκτη, πάνω στην οποία έχει επενδύσει πολλά ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε νέο… Καμαρά ο Ολυμπιακός - "Κάνει πλάκα" σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Deal πολλών εκατομμυρίων

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags