Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά έχει βγει λίρα 100 για τους Πειραιώτες
| 2021-04-10 15:45:00

Βρήκε νέο… Καμαρά ο Ολυμπιακός - "Κάνει πλάκα" σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Deal πολλών εκατομμυρίων

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε νέο… Καμαρά ο Ολυμπιακός - "Κάνει πλάκα" σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Deal πολλών εκατομμυρίων

Τα επόμενα 24ωρα ανακοινώνουν μεταγραφή στο Λιμάνι. Ο παίκτης έχει βρεθεί, οι συζητήσεις έχουν τρέξει και άμεσα θα έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές. Πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα τον δρόμο στους ανταγωνιστές του, εντός και εκτός γηπέδου.
 

Ολυμπιακός: Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στο ρόστερ του Ολυμπιακού, θα διαπιστώσει πως οι Πειραιώτες έχουν αναδείξει και εξελίξει παίκτες, τους οποίους δεν γνωρίζαμε καν πριν λίγα χρόνια. Ο Μαντί Καμαρά δεν βγαίνει ποτέ από την ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Ουσεϊνού Μπα έχει εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος της ομάδας και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς παίρνει ευκαιρίες, έστω και ως αλλαγή.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους ποντάρουν πολλά για το μέλλον. Χαρακτηριστικά, μπορούμε να αναφέρουμε τους Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, Νίκολα Τσούμιτς, Νεμάνια Νίκολιτς, Ιωάννη Κωστή και Φοντέ Καμαρά, που έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί για να "ψηθούν".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι Πειραιώτες φροντίζουν να επενδύουν σε ποδοσφαιριστές με ορίζοντα το μέλλον, εξετάζοντας ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από το εξωτερικό, αλλά και από την ελληνική αγορά φυσικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, στον Ολυμπιακό έχει δρομολογηθεί η άφιξη ενός ακόμα ταλαντούχου παίκτη με μεγάλες προοπτικές.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι πρωταθλητές Ελλάδας τα έχουν βρει σε όλα με σπουδαίο ταλέντο από το εξωτερικό, τον οποίο αναμένεται να φέρουν άμεσα στη χώρα μας για τις υπογραφές. Μπορεί η μεταγραφή να μην τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά οι γνώστες αναφέρουν ότι πρόκειται για περίπτωση ποδοσφαριστή που έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί στον... νέο Καμαρά για τον Ολυμπιακό!

Ο Αφρικανός μέσος αναφέρεται ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, αφού είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα από τα "λαβράκια" που έχει βρει κατά καιρούς στη γαλλική αγορά ο Ολυμπιακός. Η αγωνιστική του πρόοδος ήταν αλματώδης, με τον διεθνή άσο να έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Αφενός κάνει τη διαφορά στο γήπεδο, αποτελώντας κομβικό παράγοντα στις επιτυχίες της ομάδας του τα τελευταία χρόνια και αφετέρου αναμένεται  να γεμίσει με πολλά εκατομμύρια τα "ερυθρόλευκα" ταμεία όταν πωληθεί.

Σκεφτείτε, λοιπόν, τον ήδη πανίσχυρο για τα ελληνικά δεδομένα Ολυμπιακό όχι μόνο να διατηρεί τον αγωνιστικό κορμό που τον έχει φέρει στην κορυφή αλλά παράλληλα να διασφαλίζει συνεχώς ότι εξοπλίζεται με ταλέντο για την επόμενη πενταετία και αναρωτηθείτε το πώς θα μπορούσαν να τον απειλήσουν οι εγχώριοι ανταγωνιστές του.

Γιατί η ομάδα του Πειραιά είναι ομολογουμένως; ένα επίπεδο πάνω από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και προγραμματισμού. Αν οι υπόλοιποι "μεγάλοι" δεν ακολουθήσουν τα χνάρια του, επενδύοντας με πλάνο για το μέλλον, η ερυθρόλευκη κυριαρχία δεν προβλέπεται να σπάσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" το Λιμάνι για τον… χάφαρο - Η πρώτη μεταγραφή Μαρινάκη - Ποιος φεύγει από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags