Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: "Βασίλισσα" του clasico η Ρεάλ - Νίκησε τη Μπαρτσελόνα και έπιασε στην κορυφή την Ατλέτικο! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-10 23:54:00

"Βασίλισσα" του clasico η Ρεάλ - Νίκησε τη Μπαρτσελόνα και έπιασε στην κορυφή την Ατλέτικο! (vid)

Sportdog Team
"Βασίλισσα" του clasico η Ρεάλ - Νίκησε τη Μπαρτσελόνα και έπιασε στην κορυφή την Ατλέτικο! (vid)

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι της La Liga και έπιασαν στην πρώτη θέση την Ατλέτικο Μαδρίτης, προσπερνώντας την Μπαρτσελόνα. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 94'.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: "Βασίλισσα" του clasico ανακηρύχθηκε η Ρεάλ, η οποία νίκησε με 2-1 και ανέβηκε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας με την Ατλέτικο στους 66 βαθμούς, ενώ οι "μπλαουγκράνα" έμειναν στους 65.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φορτσάτοι το ματς και μόλις στο 13' άνοιξαν το σκορ με υπέροχο τακουνάκι του Μπενζεμά, ύστερα από γύρισμα του Λούκας Βάθκεθ από τα δεξιά. Στο 28' ο Κρόος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα αφού κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 2-0.

Το προβάδισμα δύο τερμάτων δεν... καθησύχασε τη Ρεάλ, που έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ με τον Βαλβέρδε στο 34', όμως το σουτ του τράνταξε το δεξί δοκάρι των Καταλανών, ενώ στη συνέχεια ένα σουτ του Λούκας απέκρουσε ο Τερ Στέγκεν.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να απαντήσει έχοντας κι εκείνη με τη σειρά της δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μέσι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, φτάνοντας τελικά στο γκολ στο 60' με προβολή του Μινγκέθα, μειώνοντας σε 2-1 και ξαναμπαίνοντας στην διεκδίκηση του ματς.

Στο 94' η Μπαρτσελόνα έχασε ασύλληπτη ευκαιρία για να πάρει την ισοπαλία, όταν ο Μορίμπα βρέθηκε με πολύ χώρο στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, με αποτέλεσμα να μείνει τελικά το 2-1 για τη Ρεάλ, η οποία τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κασεμίρο στο 91'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags