Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουνές Μπελχαντά: "Τρελή" αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Μπελχαντά - Ποιος είναι το πρόσωπο-κλειδί για τη μεταγραφή!
| 2021-04-11 11:22:00

"Τρελή" αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Μπελχαντά - Ποιος είναι το πρόσωπο-κλειδί για τη μεταγραφή!

Sportdog Team
"Τρελή" αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Μπελχαντά - Ποιος είναι το πρόσωπο-κλειδί για τη μεταγραφή!

Πρόκειται για άνθρωπο που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν οι Ερυθρόλευκοι και ελπίζουν ότι θα συμφωνήσουν μαζί του για την απόκτηση του Μπελχαντά.

Ολυμπιακός - Γιουνές Μπελχαντά: Στην υπόθεση του 31χρονου μεσοεπιθετικού έχουν επικεντρωθεί στο λιμάνι, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να αναφέρει σήμερα στον "Κόκκινο Πρωταθλητή" ότι το πρόσωπο-κλειδί για την απόκτησή του είναι ο Γουίλιαν Ντ' Αβίλα.

Πρόκειται για τον μάνατζερ του Μπελχαντά, ο οποίος ήταν και ο εκπρόσωπος του Εμρέ Μορ, τον οποίο απέκτησε την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός, αν και η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ήταν και η πιο ιδανική.

Παρόλα αυτά, οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι οι επαφές με τον Ντ' Αβίλα είναι οι πιο σημαντικές για την εξέλιξη της υπόθεσης του Μπελχαντά, θεωρώντας τον γνωστό ατζέντη ως "καταλύτη" για την μεταγραφή του διεθνή Μαροκινού άσου.

Την ίδια στιγμή, πάντως, η πλευρά του παίκτη φέρεται να έχει δεχθεί προσφορές και από την Μπεσίκτας, την Φενέρμπαχτσε και πιο πρόσφατα από την Μπασακσεχίρ, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει από τη Γαλλία (Νις και Μπορντό).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags