Facebook Pixel Άρης - ΑΕΚ: Χαμός στο φινάλε το Άρης-ΑΕΚ! Αυτός τα ξεκίνησε όλα, όρμησε στον… - Τι συνέβη με Μάνταλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-11 20:29:00

Χαμός στο φινάλε του Άρης-ΑΕΚ! Αυτός τα ξεκίνησε όλα, όρμησε στον… - Τι συνέβη με Μάνταλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός στο φινάλε του Άρης-ΑΕΚ! Αυτός τα ξεκίνησε όλα, όρμησε στον… - Τι συνέβη με Μάνταλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραλίγο ξύλο στο κέντρο του γηπέδου, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια. Πώς ξεκίνησαν όλα και τι συνέβη μετά το σφύριγμα της λήξης. Δείτε το βίντεο…

Άρης - ΑΕΚ: Στο φινάλε του Άρης - ΑΕΚ παραλίγο να ανάψουν τα αίματα και να να ξεφύγει η κατάσταση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται σε αντιπαράθεση δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ένας όμιλος παικτών ήρθε σε αντεγκλήσεις, με τους ανθρώπους των δύο πάγκων να επεμβαίνουν για να «σβήσουν τη φωτιά» που άναψε με την κατάσταση να εκτονώνεται μετά από λίγη ώρα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως για άγνωστο λόγο όλα ξεκίνησαν από τον Ματίγια, ο οποίος έκανε σπριντ με την λήξη πηγαίνοντας μαινόμενος στον Σιμάνσκι, ωστόσο έπεσαν κατευθείαν αρκετά άτομα πάνω τους για να σβήσουν την κατάσταση. 

Στη συνέχεια ο Ματίγια ενεπλάκη ξανά σε επεισόδιο, αυτή τη φορά με τον Λόπες, ωστόσο προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως ο διαιτητής κράτησε τις κάρτες στο τσεπάκι του. Κομβική και η επέμβαση του Μάνταλου, απωθώντας παίκτες του Άρη από το να ξεφύγει η κατάσταση περαιτέρω. 

Δείτε φωτογραφίες:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον Αστέρα - Δεν έδωσε πέναλτι για χέρι του Κρέσπο - Δείτε καρέ-καρέ τη φάση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags