Facebook Pixel Μανόλο Χιμένεθ - ΑΕΚ: Κίνηση ματ του Χιμένεθ, έτσι "καθάρισε" τον Άρη - Τι συνέβη με Μάνταλο - Άλλος παίκτης από την 5αρα ο...
| 2021-04-11 17:38:00

Κίνηση ματ Χιμένεθ, έτσι "καθάρισε" τον Άρη - Τι συνέβη με Μάνταλο - Άλλος παίκτης από την 5αρα ο...

Κίνηση ματ Χιμένεθ, έτσι "καθάρισε" τον Άρη - Τι συνέβη με Μάνταλο - Άλλος παίκτης από την 5αρα ο...

Ποιος έφερε τα πάνω-κάτω στη Θεσσαλονίκη και οδήγησε την Ένωση σε ένα μεγάλο διπό. Η απόφαση του Μανόλο για την 11αδα, ο λόγος που δεν έπαιξε ο αρχηγός και ποιος παίκτης ήταν η... μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχοντας δει τι έγινε στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και τελικό 1-5 να είναι αρκετά βαρύ, αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του στο Κλεάνθης Βικελίδης με μια σημαντική αλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα, στο ματς που οδηγήθηκε σε θρίαμβο κόντρα στον Άρη, επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Πέτρο Μάνταλο και να δώσει χώρο στην βασική του ενδεκάδα στον Γαλανόπουλο, ο οποίος είναι πιο αμυντικογενής παίκτης και έχει περισσότερα τρεξίματα από τον Μάνταλο. Μια επιλογή που εμπειρείχε ρίσκο για την επιθετική ανάπτυξη, αλλά δεν εμπόδισε τον έμπειρο τεχνικό από το να το πάρει και να δικαιωθεί. 

Μια αλλαγή που του βγήκε στο έπακρον, ειδικά στο πρώτο μέρος με την ΑΕΚ να μην απειλείται καθόλου αμυντικά, ενώ ο Γαλανόπουλος είχε και καλή απόδοση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, βγάζοντας μεταξύ άλλων και μια τρομερή μπαλιά στον Ανσαριφάρντ. Μάλιστα, ο Μάντζιος δεν φάνηκε να έχει... αντίδοτο στη συγκεκριμένη τριάδα, βλέποντας τον Μπερτόλιο με εξαίρεση μια φάση να είναι ιδιαίτερα... ήσυχος, ενώ και οι παίκτες στα άκρα βρέθηκαν σε κακό βράδυ, με τους Μπρούνο και Σίλβα να γίνονται αλλαγή. 

Με την είσοδο του Γαλανόπουλου στην ενδεκάδα ανέβηκε κατακόρυφα και η εμφάνιση του Σιμάνσι, ο οποίος ήταν άλλος παίκτης, σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. 

Γενικά, είναι δεδομένο πως ο Γαλανόπουλος θα καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ομάδας και όλα δείχνουν πως αυτός που... χάνει την θέση του θα είναι ο Μάνταλος, ο οποίος με Χιμένεθ δεν αποδίδει αρκετά καλά και είναι άλλος παίκτης σε σχέση με το διάστημα που ήταν στην ομάδα ο Καρέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Μανόλο είχε στο μυαλό του να αλλάξει τους δύο προαναφερθέντες παίκτες κατά τη διάρκεια του ματς, οι οποίοι αντάλλαξαν και το περιβραχιόνιο, καθώς ο πρώτος προέρχεται από πολύμηνη απουσία και σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό. Ο Μάνταλος στο διάστημα που μπήκε γλίτωσε την ΑΕΚ από το να απειληθεί ακόμη περισσότερο κρατώντας την μπάλα όσο χρειάστηκε. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση του… ξεχασμένου σε Χιμένεθ - Σούπερ Καρίμ και Τάνκοβιτς - Πάλι τα ίδια με Λιβάι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags