Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Εφιαλτικό" βράδυ για Διούδη, "έσκασε" ο Μαουρίσιο - Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ο…
| 2021-04-11 21:45:00

"Εφιαλτικό" βράδυ για Διούδη, "έσκασε" ο Μαουρίσιο - Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ο…

Του Χρήστου Δημόπουλου
"Εφιαλτικό" βράδυ για Διούδη, "έσκασε" ο Μαουρίσιο - Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ο…

Οι παίκτες των Πρασίνων που απογοήτευσαν στο Φάληρο και ποιοι κατάφεραν να σταθούν όρθιοι στο Γ. Καραϊσκάκης. Το sportdog.gr αναλύει την εμφάνιση όλων των παικτών που χρησιμοποίησε ο Λάζλο Μπόλονι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού, στο αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ, που βρήκε νικητές τους Πειραιώτες με 3-1!

Διούδης: Καθόλου καλό βράδυ για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ναι μεν ο Χασάν εκτελεί αμαρκάριστος από την μικρή περιοχή, ωστόσο θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση. Στο δεύτερο γκολ του Αιγύπτιου κάνει νέο μεγάλο σφάλμα, επιχειρώντας λανθασμένη έξοδο που τελικώς απέβη μοιραία.

Χουάνκαρ: Τιμιότατος ο Ισπανός μπακ. Δεν φοβήθηκε να ανέβει από τα αριστερά και να προσφέρει έναν έξτρα παίκτη στην επίθεση του Παναθηναϊκού.

Σένκεφελντ: Έκανε ένα αξιοπρεπές πρώτο ημίχρονο, έχοντας επί το πλείστον καλές επεμβάσεις. Στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού.

Πούγγουρας: Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από Φορτούνη και Ελ Αραμπί, αναγκαζόμενος σε ορισμένες φάσεις να παίξει πιο σκληρά. Ήταν ο καλύτερος της "πράσινης" τετράδας στην άμυνα, μέχρι να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Χασάν.

Μολό: Τον κερδίζει στην μονομαχία ο Χολέμπας, προτού ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βγάλει την ασίστ για το 1-1 του Χασάν. Όταν βρήκε χώρο, ανέβηκε στη δεξιά πλευρά ως βοήθεια στον δραστήριο Χατζηγιοβάνη.

Νιας: Ήταν ο γνωστός Νιάς στον άξονα και μάλιστα σε ένα ντέρμπι με αυξημένες απαιτήσεις, όπως το αποψινό με τον Ολυμπιακό. Με την αποβολή του Πούγγουρα αναγκάστηκε να γυρίσει στην άμυνα και στην πρώτη του φάση σαν στόπερ, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1.

Βέλεθ: Πολλές μονομαχίες, οι περισσότερες εκ των οποίων κερδισμένες. Στο πρώτο 45λεπτο δυσκολεύτηκε, αλλά στο δεύτερο μισό που γύρισε ως κεντρικός αμυντικός ήταν αισθητά καλύτερος.

Μαουρίτσιο: Κουράστηκε πολύ μετά από ένα σημείο, με αποτέλεσμα να κάνει αρκετά λάθη κυρίως μετά το 60'. Μέχρι τότε, βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας.

Βιγιαφάνιες: Γύρισε αρκετά πίσω προκειμένου να πάρει μπάλα και να φτιάξει παιχνίδι. Έψαξε διαγώνια με μεγάλες μπαλιές τον Χατζηγιοβάνη, δημιουργώντας έτσι συνθήκες απειλής στην αντεπίθεση.

Χατζηγιοβάνης: Ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο. Βρήκε πολλούς διαθέσιμους χώρους και αν είχε λίγο καλύτερες τελικές επιλογές, θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος.

Μακέντα: Δεν σταματά να σκοράρει ο Ιταλός φορ. Ο ίδιος κερδίζει το πέναλτι, ο ίδιος το εκτελεί εύστοχα για το "πράσινο" 1-0. Η ευστοχία του Κίκο τον τελευταίο μήνα είναι απίστευτη.

Αλεξανδρόπουλος: Ξεκίνησε δυναμικά στην επανάληψη, ωστόσο η επιβολή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του περιόρισε την μεσοεπιθετική δράση.

Ιωαννίδης: Δεν βρήκε ούτε χώρο ούτε φάσεις ο νεαρός επιθετικός, σε ένα δεύτερο ημίχρονο που ειδικά μετά την αποβολή, ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν και να κυκλοφορήσει έστω την μπάλα.

Αϊτόρ: Πέρασε στο ματς αντί του Χατζηγιοβάνη, όμως σε εκείνο το χρονικό διάστημα ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να απειλήσει, παίζοντας άλλωστε και με 10 παίκτες.

Καρλίτος: Έπαιξε λίγο και πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Αρχικά, επιχείρησε ένα μακρινό δυνατό σουτ στο 86', το οποίο πέρασε ελάχιστα κόρνερ. Ένα λεπτό μετά, απείλησε ξανά με ένα σλάλομ του από αριστερά, με το σουτ που έκανε να μπλοκάρεται εντυπωσιακά από τον Σα.

Ενγκμπακοτό: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ νέα για τον Παναθηναϊκό - Πλησιάζει ο παικταράς - Βγήκε από τη μέση η... μεγάλη αντίπαλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags