Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μάγκικη παραδοχή από άσο του Παναθηναϊκό μετά το ντέρμπι - "Εγώ φταίω για την ήττα..."
| 2021-04-11 22:55:00

Μάγκικη παραδοχή από άσο του Παναθηναϊκό μετά το ντέρμπι - "Εγώ φταίω για την ήττα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μάγκικη παραδοχή από άσο του Παναθηναϊκό μετά το ντέρμπι - "Εγώ φταίω για την ήττα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν από τους παίκτες που υστέρησαν σημαντικά για το Τριφύλλι στο "αιώνιο" ντέρμπι του Φαλήρου και είχε το σθένος να αναλάβει την ευθύνη για την κακή του απόδοση.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Σωκράτης Διούδης δεν δίστασε να πάρει πάνω του την ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-1, παραδεχόμενος ότι τα δικά του λάθη "έκοψαν τα πόδια" των συμπαικτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για αυτόν τον αγώνα. Ήρθαμε για τη νίκη, όχι απλά για τον βαθμό, αλλά για βαθμούς. Έπειτα από ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής, παίξαμε στρωτό ποδόσφαιρο, προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Τα καταφέραμε ως ένα βαθμό. Θα σταθώ στη φάση που έγινε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ένα δικό μου λάθος.

Φέτος σε αρκετά παιχνίδια με τις εμφανίσεις μου έχω βοηθήσει και έχω πάρει τα εύσημα. Θα ήθελα να αναλάβω την ευθύνη για την ήττα. Όχι μόνο για το λάθος, λάθη κάνουμε όλοι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν θέλω να το δραματοποιήσω. Στο χρονικό σημείο που ήρθε το γκολ και με τον τρόπο που έγινε μας έκοψε τα πόδια. Αν μπαίναμε με το προβάδισμα στο ημίχρονο θα ήταν άλλο παιχνίδι».

Για την πίεση του Ολυμπιακού: «Ξέραμε ότι θα πιέσει ο Ολυμπιακός, αφού θα έπαιζε με δύο φορ. Είχαμε τον Φραν στα χαφ, θα μπορούσε να βοηθήσει ως τρίτος. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημά μας, όμως ήρθε η αποβολή. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι όταν στραβώνουν τόσο τα πράγματα είναι δύσκολο να επανέλθεις».

Για τη συνέχεια: «Ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμάς αυτό το παιχνίδι. Πιστεύαμε πολύ στη νίκη. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Πάντα μας στενοχωρεί να χάνουμε σε ένα τέτοιο ματς. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ένα πολύ σημαντικό στόχο. Θα καταφέρουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags