Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Χουνέρι" Μαρτίνς σε TOP άσο πριν το ντέρμπι - "Μάχη" Μελισσανίδη-Σαββίδη για τον παικταρά!
| 2021-04-12 11:45:00

"Χουνέρι" Μαρτίνς σε TOP άσο πριν το ντέρμπι - "Μάχη" Μελισσανίδη-Σαββίδη για τον παικταρά!

Του Αδέσποτου
"Χουνέρι" Μαρτίνς σε TOP άσο πριν το ντέρμπι - "Μάχη" Μελισσανίδη-Σαββίδη για τον παικταρά!

Γιατί κέρδισε τον Άρη η "μαύρη λίστα" του Χιμένεθ και η αποκάλυψη για όσα είπε στον... τελειωμένο πριν την σέντρα της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη. Οι "Αδέσποτοι" του Sportdog.gr έδωσαν ξανά αρκετές ειδήσεις και στην εκπομπή της Κυριακής, στον Alpha Radio!
 

Ολυμπιακός: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν την Κυριακή στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μη ξεχνάτε μάλιστα, πως η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Ποιος είναι ο τερματοφύλακας που απασχολεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και γιατί κέρδισε τον Άρη η… μαύρη λίστα του Χιμένεθ; Επίσης, γιατί έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Λαλά; Διαβάστε αναλυτικά όσα ακούστηκαν στον «αέρα» του Alpha 9.89…

** Κυκλοφόρησε πως ο Τόμας Βάτσλικ, αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σεβίλλης, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ εδώ κι έναν μήνα και απασχολεί ενόψει καλοκαιριού. Οι Θεσσαλονικείς θυμίζουμε πως ψάχνουν εδώ και δύο μήνες στην αγορά για έμπειρο γκολκίπερ και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα. Αλλά το κασέ του δεν είναι μικρό, ειδικά για τον Δικέφαλο που έχει… μειώσει τα συμβόλαια στο μισό. Στη Σεβίλλη μαζί με τα μπόνους καθαρίζει 1 εκατομμύριο. Θα θέλει δηλαδή καθαρά 800.000 ευρώ. Πάντως, και η ΑΕΚ ψάχνει για τερματοφύλακα και από ό.τι ακούγεται, απασχολεί-έχει προταθεί και την ΑΕΚ ο συγκεκριμένος.  

**Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το διπλό της ΑΕΚ στον Άρη τα… έχωσε στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, ξέχασε να πει πως στη Θεσσαλονίκη τον «δικαίωσαν» οι παίκτες που είναι στη μαύρη λίστα του. Οι Τάνκοβιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Ανσαριφάρντ και Σιμάνκσι.  Μάλιστα, κατά λάθος μπήκε ο Τάνκοβιτς στην 11αδα κι έπαιξε 90λεπτο. Δεν θα ξεκινούσε, γιατί ο Αλμπάνης ήταν βασικός κι ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανσή. Για την επίθεση προτιμάει ξεκάθαρα τον Ολιβέιρα, ενώ ο και ο Σιμάνσκι τον… εξέθεσε παίζοντας στη θέση του. Ο Βασιλαντωνόπουλος έπαιξε επειδή… ξέμεινε από δεξί μπακ η ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Μανόλο του είπε πριν το ματς, πως «έχεις δουλέψει πολύ, κέρδισες τη θέση σου και για αυτό σε βάζω βασικό»!

** Λαλά και Ρέαμπτσιουκ δεν μπορούν να παίξουν στο 3-4-3. Θέλουν δουλειά πολύ στα επιθετικά μέτρα, ειδικά ο δεύτερος είναι πολύ πίσω. Ο Λαλά αναμενόμενο να μείνει εκτός, αφού παίζουν Ανδρούτσος και Χολέμπας. Κάποιος έπρεπε να μείνει εκτός και ο Μαρτίνς προτίμησε να μπει στην αποστολή το… παιδί του, ο Όλεγκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Επιστροφή" Σα, τρομερός Ανδρούτσος - Άλλαξε το ματς ο Καμαρά - Δεν... τράβηξε ο Φορτούνης!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags