Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Είδηση-"μπουμ" από Θεσσαλονίκη - Ατάκα λίγες ώρες μετά το Χ με Αστέρα - Θα "τρελαθούν" οι ΠΑΟΚτσήδες!
| 2021-04-12 12:48:00

Είδηση-"μπουμ" από Θεσσαλονίκη - Ατάκα λίγες ώρες μετά το Χ με Αστέρα - Θα "τρελαθούν" οι ΠΑΟΚτσήδες!

Sportdog Team
Είδηση-"μπουμ" από Θεσσαλονίκη - Ατάκα λίγες ώρες μετά το Χ με Αστέρα - Θα "τρελαθούν" οι ΠΑΟΚτσήδες!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην κέρδισε στην Τρίπολη, όμως σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Τζορμαπτζόγλου κανείς δεν πρέπει να παρεκκλίνει από το σχέδιο που έχει η ομάδα

ΠΑΟΚ: Η απόδοση δεν είναι πάντα συνοδευόμενη με το αποτέλεσμα και αυτό το κατάλαβαν στον "δικέφαλο του Βορρά" στον αγώνα της Τρίπολης. Παράλληλα σύμφωνα με όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αυτό δεν πρέπει να τους κάνει να αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού.

"Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κακός, πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί να παίζει έτσι. Αν πάει να το αλλάξει ο Γκαρσία, θα τα κάνει χειρότερα. Δεν μπορείς να πεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Ο Αστέρας δεν είχε φάσεις, ισοφάρισε με μια καραμπόλα. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν έπασχε, γιατί σε τρία ματς μέσα σε λίγες μέρες δέχτηκε 2-3 φάσεις", τόνισε και για τη συνέχεια πρόσθεσε: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα σερί μεγάλα ματς στη Θεσσαλονίκη, με Ολυμπιακό εντός, Άρη εκτός, Παναθηναϊκό στην Τούμπα και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Φυσικά υπάρχει πίεση και κίνδυνος για την Ευρώπη".

Ακούστε όσα είπε για τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Τζορμπατζόγλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags