Facebook Pixel ΑΕΚ: Στα... κάγκελα ο Χιμένεθ με τους τραυματισμούς - Τι γίνεται με Αλμπάνη και Βασιλαντωνόπουλο
| 2021-04-12 15:46:00

Στα... κάγκελα ο Χιμένεθ με τους τραυματισμούς - Τι γίνεται με Αλμπάνη και Βασιλαντωνόπουλο

Sportdog Team
Στα... κάγκελα ο Χιμένεθ με τους τραυματισμούς - Τι γίνεται με Αλμπάνη και Βασιλαντωνόπουλο

Είναι γνωστά τα πολλά προβλήματα που έχει η ΑΕΚ από τραυματισμούς και στους ήδη υπάρχοντες προστέθηκαν και αυτοί των δύο Ελλήνων παικτών της ομάδας. Το... άγχος πλέον του Ισπανού τεχνικού δεν είναι άλλο από το να δει αν θα είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν την Κυριακή (18/4) στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Οι Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ένιωσαν ενοχλήσεις στο κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και την Δευτέρα (12/4) έκαναν εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Τα αποτελέσματα έκαναν τον Μανόλο Χιμένεθ να... χαμογελάσει, μιας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και με δεδομένο το ρεπό της Τρίτης (13//4) οι παίκτες θα είναι κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης (14/4).

Αν κάτι διαφορετικό συμβεί, θα ακολουθήσουν συντηρητικό πρόγραμμα. Παράλληλα οι Όλεγκ Νταντσένκο, Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. 

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ξεκίνησαν θεραπεία. Οι Όλεγκ Νταντσένκο, Θεοδόσης Μαχαίρας, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οι υπόλοιποι παίκτες (πλην των Σάκχοφ, Σιμόες) προπονήθηκαν κανονικά. Στα καλά νέα της ημέρες η επιστροφή του Γιάννη Σαρδέλη σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη στις 11.00." αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags