Facebook Pixel Χάος στην Αγγλία με τα ρατσιστικά μηνύματα σε παίκτες - Αυτόν στοχοποίησαν μετά τον Σον
| 2021-04-12 16:42:00

Χάος στην Αγγλία με τα ρατσιστικά μηνύματα σε παίκτες - Αυτόν στοχοποίησαν μετά τον Σον

Sportdog Team
Χάος στην Αγγλία με τα ρατσιστικά μηνύματα σε παίκτες - Αυτόν στοχοποίησαν μετά τον Σον

Ο ρατσισμός στον χώρο του αθλητισμού παίρνει μορφές χιονοστιβάδας και ιδιαίτερα στην Αγγλία καθώς μέσα σε μια μέρα από την επίθεση στον Σον της Τότεναμ, ακόμα μια τέτοια είδηση έγινε γνωστή με θύμα διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή

Ραχίμ Στέρλινγκ: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε μετά την ήττα της ομάδας του από την Λίντς με 1-2, ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής. Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι έγραψε στο twitter μετά ανεπιτυχές αποτέλεσμα "Ένα παιχνίδι που πρέπει να ξεχάσουμε" και μετά ακολούθησε το... χάος. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν πολλές, όπως και τα σχόλια με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, πράγμα που έκανε την πλατφόρμα να τα διαγράψει καθώς παραβίαζαν κανόνες της κοινότητας. 

"Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό στο Twitter και θέλουμε να σιγουρεύσουμε ότι οι ποδοσφαιρικές συζητήσεις στην πλατφόρμα μας είναι ασφαλείς για φιλάθλους, παίκτες και σε όσους σχετίζονται με το παιχνίδι. Θα αναλάβουμε δράση για να αναγνωρίσουμε τους λογαριασμούς" σχολίασε ένας εκπρόσωπος του Τwitter για το περιστατικό με τον Ραχίμ Στέρλινγκ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags