Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: "Ατάκες" φωτιά από Λουτσέσκου - Τι είπε για επιστροφή στην Ελλάδα και ΠΑΟΚ - "Γιατί να μην..."
| 2021-04-12 18:02:00

Άναψε... φωτιές ο Λουτσέσκου - Τι είπε για επιστροφή στην Ελλάδα και ΠΑΟΚ - "Γιατί να μην..."

Sportdog Team
Άναψε... φωτιές ο Λουτσέσκου - Τι είπε για επιστροφή στην Ελλάδα και ΠΑΟΚ - "Γιατί να μην..."

Όποτε ο Ρουμάνος κάνει δηλώσεις προκαλεί... πανικό τόσο στην χώρα του, όπως και στην Ελλάδα. Ειδικά όταν σε ερώτηση που του γίνεται για πιθανή επιστροφή η απάντηση είναι "Γιατί όχι;" ενώ στην κουβέντα του εμπλέκει και τον ΠΑΟΚ

Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: Μπορεί τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να κάνουν λόγου για ενδιαφέρον της Αλ Αΐν για την απόκτηση του Ρουμάνου τεχνικού, όμως ο ίδιος με δηλώσεις του τονίζει ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις με τους Άραβες στην παρούσα φάση. Παράλληλα αφήνει για ακόμα μια φορά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι, με το σενάρια να παίρνουν... φωτιά.

"Δεν θα προπονήσω κάποια ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Είμαι μεγάλος, έχω περάσει πολλές εμπειρίες, είχα μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, οπότε δε νομίζω ότι δεν έχω ευκαιρίες...Γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα ή τη Σαουδική Αραβία; Υπάρχουν μέρη όπου ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Ήταν μια τέτοια κατάσταση στην Ελλάδα... Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, ήμασταν αήττητοι, ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Όσο για τους λόγους που τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου; "Έφτασα σε ένα σημείο όπου υπήρχε μια απόκλιση απόψεων μεταξύ του ιδιοκτήτη και του προπονητή. Αντί να συνεχίσω έτσι και να μπω σε μια τεταμένη κατάσταση, προτίμησα να φύγω...  Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να εισέλθω σε λεπτομέρειες. Δεν είναι καθόλου εύκολο", αναφέρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags