Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - ΠΑΟΚ: Θα πάει στον Δικέφαλο;
| 2021-04-13 11:45:00

Αποκάλυψη Μπέου: "Συζητήσεις με ΠΑΟΚ - Θέμα χρόνου οι τίτλοι με μένα - Ήθελα να χάσει η ομάδα μου"

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη Μπέου: "Συζητήσεις με ΠΑΟΚ - Θέμα χρόνου οι τίτλοι με μένα - Ήθελα να χάσει η ομάδα μου"

"Βοηθήστε με φύγω, δεν αντέχω άλλο"! Τι είπε για Σαββίδη, Κούγια, Ζαγοράκη και γιατί θέλει να αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στον δήμο του Βόλου. "Για εμάς ήταν αδιάφορο το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσα να πάω να πω στους παίκτες κάτσε και χάστε. Δεν γίνονται αυτά από τον Αχιλλέα τον Μπέο", ανέφερε μεταξύ άλλων!
 

Αχιλλέας Μπέος - ΠΑΟΚ: Στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη «Δίκη στο ΟΡΕΝ» ήταν προσκεκλημένος ο Μπέος, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι του Βόλου με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ήθελε να κερδίσει η ομάδα του, για να έχει... ενδιαφέρον η ουρά!».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε πως παρότι δεν έγινε πρόταση από τον Ιβάν Σαββίδη, έκανε κάποιες επαφές με ανθρώπους της οικογένειας του Δικεφάλου!

Αρχικά ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο που υπάρχει σήμερα, δεν με καλύπτει. Αν υπάρχει ενδιαφερόμενος επενδυτής, ο Βόλος μεταβιβάζεται… χθες. Δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Θέλω να σηκωθώ να φύγω, δεν αντέχω άλλο, δεν μπορών. Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές και δεν μιλάει κανείς.

Καλή επιτυχία επί ευκαιρίας και στον φίλο μου τον Θοδωρή Ζαγοράκη, μακάρι να με διαψεύσει και να πετύχει. Μακάρι να μην είναι… γλάστρα και Φιλιππινέζα κανενός, θέλει δουλειά πολύ»!

Για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο και αν υπήρξε πρόταση από τον ΠΑΟΚ: «Εγώ θέλω να είμαι ο αγαπητός άνθρωπος στην πόλη μου και να την βοηθήσω ως δήμαρχος. Βοηθήστε να μη φύγω από το ποδόσφαιρο. Να βρεθεί ένας άνθρωπος να πάρει την ομάδα. Όχι στοιχηματζήδες. Ένας άνθρωπος με οικονομική επιφάνεια, που θα αγαπάει το ποδόσφαιρο.

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα έρθω στον ΠΑΟΚ. Το φωτογράφισα. Είναι και δύσκολο γιατί είμαι δήμαρχος στον Βόλο και δεν θα πουλήσω τους πολίτες που με αγαπάνε. Εγώ είμαι φίλος και με τον ΠΑΟΚ και με την οικογένεια Σαββίδη. Αν ποτέ όμως μου δινόταν η ευκαιρία να διοικήσω τον ΠΑΟΚ, θα ήταν θέμα χρόνο πότε θα παίρναμε τίτλους. Όχι απλά τίτλο, τίτλους!

Τιμώ την ψήφο των πολιτών του Βόλου κι εάν το επιθυμούν θα συνεχίσω στην πόλη. Βέβαια υπάρχει μία διαφορά, άλλο να είσαι στον Βόλο και τη Λαμία κι άλλο στον ΠΑΟΚ.

Πρόταση από τον κύριο Σαββίδη δεν έγινε ποτέ. Συζητήσεις έγιναν, από διάφορα άτομα της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μέχρι εκεί. Ήταν αθώες και αγνές! Ο Δικέφαλος είναι μία μεγάλη ομάδα και θα τα καταφέρει, αλλά η σημερινή εικόνα εμένα με λυπεί…».

Για το παιχνίδι του Βόλου με τον Παναιτωλικό: «Εγώ δεν θα το ακύρωνα το γκολ του Παναιτωλικού αν ήμουν διαιτητής. Ο λόγος; Για τον φίλο μου τον Κούγια να έχει λίγο σασπένς στις τελευταίες θέσεις. Δεν τον βοηθάω. Οι παίκτες παίζουν τα παιχνίδια για να κερδίσουν. Μόνο εδώ νομίζετε ότι έγινε, το έστησαν, το έφτιαξαν. 

Δεν ξέρω αν γίνεται ή αν δεν γίνεται. Εγώ δεν ήθελα να κερδίσει η ομάδα μου καθώς ήθελα να έχει ένα σασπένς μέχρι το τέλος. Για εμάς ήταν αδιάφορο το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσα να πάω να πω στους παίκτες κάτσε και χάστε. Δεν γίνονται αυτά από τον Αχιλλέα τον Μπέο. Έπαιξαν για τη φανέλα, την ιστορία, την αξιοπρέπεια, την τιμιότητα. 

Οι περισσότεροι φίλαθλοι έλεγαν να μην κερδίσουμε για να υπάρχει ενδιαφέρον. Εγώ πιστεύω ότι η Λάρισα μετά τον Ιανουάριο έκανε κάποιες καλές και σωστές κινήσεις αλλά όπως βλέπετε ο φίλος μας, ο Αλέκος, όπου και αν πηγαίνει του επιφυλάσσουν ιδιαίτερη υποδοχή. Δεν είναι ωραίο. Ποιος τα δημιουργεί όμως; Βγες Αλέκο λίγο κάνουμε παιχνιδάκι, να ανεβάσουμε τα αίματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευλογία να μην παίζει ο Μάνταλος - Γι’ αυτό φωνάζει ο Καραπαπάς - "Θέλει" ΠΑΟΚ ο Έλληνας διαιτητής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags