Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Έσκασε η... βόμβα! Εκεί στέλνουν τον Ομπράντοβιτς - "Πάγωσαν" στον ΠΑΟ με την είδηση
| 2021-04-13 16:41:00

Έσκασε η... βόμβα! Εκεί στέλνουν τον Ομπράντοβιτς - "Πάγωσαν" στον ΠΑΟ με την είδηση

Sportdog Team
Έσκασε η... βόμβα! Εκεί στέλνουν τον Ομπράντοβιτς - "Πάγωσαν" στον ΠΑΟ με την είδηση

Σίγουρα οι πάντες περιμένουν πως και πως μιας πιθανή του Σέρβου στον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα οι φίλοι της ομάδας, με την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου την Δευτέρα (12/4) να τους κάνει ακόμα πιο αισιόδοξους. Όμως μια μέρα μετά μια είδηση από την Ισπανία φαίνεται να τους κάνει λιγότερο αισιόδοξους

Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Παναθηναϊκός: Υπάρχουν φήμες που θέλουν το Σέρβο να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Πράσινους, όμως φαίνεται πως ο Ζοτς δεν απασχολεί μόνο το "Τριφύλλι".

Σύμφωνα με φήμες από την Ισπανία, υπάρχουν σενάρια για επιστροφή του στην Μπανταλόνα, με την αιτία να μην είναι άλλη από την παρουσία του στον καταλανικό σύλλογο το 1994 και την κατάκτηση μαζί της το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Ισραήλ.

Παράλληλα ακούγεται έντονα και μια πιθανή μετακίνησή του στη Βαλένθια, με τους Ισπανούς παρά την φετινή αποτυχία να προκριθούν στα play off της Euroleague, ρίχνουν αρκετά χρήματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το όνομα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα απασχολήσει πολλές ομάδες μέχρι να υπάρξει η τελική απάντησή του, αν και μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάποια εμπλοκή σε πιθανή επιστροφή του στον πάγκο των Πρασίνων. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags