Facebook Pixel Λιγκ Καπ: Είναι επίσημο! Ο τελικός του Λινγκ Καπ θα έχει θεατές - Πόσοι θα είναι, ποιοι απαγορεύεται να μπουν
| 2021-04-13 18:41:00

Είναι επίσημο! Ο τελικός του Λινγκ Καπ θα έχει θεατές - Πόσοι θα είναι, ποιοι απαγορεύεται να μπουν

Sportdog Team
Είναι επίσημο! Ο τελικός του Λινγκ Καπ θα έχει θεατές - Πόσοι θα είναι, ποιοι απαγορεύεται να μπουν

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο οι θεατές γυρνάνε στα γήπεδα, με την Αγγλία να είναι η πρώτη χώρα που επιτρέπει κόσμο σε τελικό διοργάνωσης. Κάτι τέτοιο θα γίνει στον αγώνα για τον τίτλο του Λιγκ Καπ με αντιπάλους την Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ

Λιγκ Καπ: Με 8000 θεατές πρόκειται να διεξαχθεί, στις 25 Απριλίου, ο τελικός μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ. Οι δύο διεκδικήτριες του τροπαίου θα πάρουν από 2000 εισιτήρια, ενώ τα υπόλοιπα 4000 θα πάνε σε μόνιμους κατοίκους της περιοχής Μπρεντ του Λονδίνου, που βρίσκεται το Γουέμπλεϊ, αλλά και σε  εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές απαγόρευσαν την είσοδο σε ανήλικους και εγκύους, αλλά και σε άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας, μιας και η βρετανική κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει τον αγώνα ως μέρος έρευνας για το πώς μπορούν να ανοίξουν εκ νέου σε θεατές μεγάλες εκδηλώσεις.

Όσοι έχουν εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε αρνητικό τεστ για κορωνοϊό το πολύ 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ  από τους φιλάθλους θα ζητηθεί να κάνουν δωρεάν δύο μοριακά τεστ, ένα πριν τον αγώνα κι ένα πέντε μέρες μετά, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η παρουσία θεατών σε ανάλογες εκδηλώσεις συμβάλλει και σε ποιο βαθμό στην εξάπλωση της πανδημίας.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags