Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Τρέμει" ο Πασχαλάκης - "Χτυπάει" κορυφαία ονόματα ο ΠΑΟΚ - Λίστα με παικταράδες, αποφασίζει ο Ιβάν!
| 2021-04-14 00:30:00

"Τρέμει" ο Πασχαλάκης - "Χτυπάει" κορυφαία ονόματα ο ΠΑΟΚ - Λίστα με παικταράδες, αποφασίζει ο Ιβάν!

Sportdog Team
"Τρέμει" ο Πασχαλάκης - "Χτυπάει" κορυφαία ονόματα ο ΠΑΟΚ - Λίστα με παικταράδες, αποφασίζει ο Ιβάν!

Οι τοπ τερματοφύλακες από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που εξετάζουν στον Δικέφαλο του Βορρά, το ερωτηματικό του μπάτζετ και τι έχει σχέση έχει η ΑΕΚ στην υπόθεση.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά και κάνει προκαταρκτικές κρούσεις για τερματοφύλακες που αγωνίζονται στην La Liga.

Μία από τις περιπτώσεις είναι του 32χρονου, ύψους 1.88μ., Τόμας Βάτσλικ. Ο διεθνής Τσέχος θεωρείται μία πολύ καλή περίπτωση, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ωστόσο, δεν είναι η μόνη. Το όνομά του διέρρευσε και μέσω του περιβάλλοντος της ΑΕΚ, καθώς ενδιαφέρει και την Ένωση. Φέτος έχει 7 συμμετοχές και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Υπάρχουν και άλλες αξιόλογες περιπτώσεις και η περίπτωση Βάτσλικ φανερώνει και τι είδους τερματοφύλακα ψάχνει ο ΠΑΟΚ. Αυτό που θα κρίνει το αν θα προχωρήσει ο Δικέφαλος για τον Τσέχο είναι η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για το μπάτζετ της επόμενης περιόδου, καθώς το κασέ του είναι αρκετά υψηλό (800.000).

Παράλληλα έχουν εξεταστεί κι άλλες περιπτώσεις όπως του Μπέγκοβιτς και Ντμίτροβιτς (πάρα πολύ αλμυρός), αλλά παρουσιάζουν κι αυτές αρκετές δυσκολίες.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags