Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελή πώληση στον Ολυμπιακό - Νέος Τσιμίκας, +20 "μύρια" - Τον θέλει... όλη η Ευρώπη - Φαβορί η...
| 2021-04-13 19:25:00

Τρελή πώληση στον Ολυμπιακό - Νέος Τσιμίκας, +20 "μύρια" - Τον θέλει... όλη η Ευρώπη - Φαβορί η...

Sportdog Team
Τρελή πώληση στον Ολυμπιακό - Νέος Τσιμίκας, +20 "μύρια" - Τον θέλει... όλη η Ευρώπη - Φαβορί η...

Ανάβει... φωτιές στους Ερυθρόλευκους η φημολογία για κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Πού τον... στέλνουν και ποιες κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες είναι στο κόλπο για την απόκτησή του.
 

Ολυμπιακός: Ένας από τους πιο... hot ποδοσφαιριστές της Superleague είναι ο Μαντί Καμαρά, όντας και ο παίκτης με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο transfermarkt. Όταν γινόταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού το 2018 άξιζε μόλις 300 χιλ. ευρώ και έχει καταφέρει σε λιγότερο από τρία χρόνια να φτάσει να αξίζει (τουλάχιστον) 15 εκατ. ευρώ!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αύξηση σε αξία παίκτη εδώ και αρκετά χρόνια για το ελληνικό πρωτάθλημα, απόρροια των τρομερών του εμφανίσεων. Ο Ολυμπιακός έχει προνοήσει να πουλήσει όσο το δυνατόν πιο ακριβά γίνεται, από τη στιγμή που έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Κάτι που σημαίνει ότι θα έχει όλο το χρόνο για να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση τόσο η διοίκηση της ομάδας όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς. Εξάλλου, δεν είναι... κοινό μυστικό πως ο παίκτης αναμένεται να πουληθεί με τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ.

Όπως και να έχει οι μπουκ έχουν βγάλει αποδόσεις για το που θα αγωνίζεται από τον προσεχή Σεπτέμβρη, δίνοντας τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό, ενώ θεωρούν ως δυνατά φαβορί για την απόκτησή του τις Λέστερ, Άρσεναλ και Μίλαν!

Δείτε όλες τις αποδόσεις για το πού θα βρίσκεται ο Καμαρά μετά την 01/09/2021 ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags