Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ατακάρες για ΠΑΟΚ - "Οι ίδιοι παίκτες πήραν πρωτάθλημα - Δεν έχουν κίνητρο λόγω... Ολυμπιακού"!
| 2021-04-14 06:56:00

Ατακάρες για ΠΑΟΚ - "Οι ίδιοι παίκτες πήραν πρωτάθλημα - Δεν έχουν κίνητρο λόγω... Ολυμπιακού"!

Sportdog Team
Ατακάρες για ΠΑΟΚ - "Οι ίδιοι παίκτες πήραν πρωτάθλημα - Δεν έχουν κίνητρο λόγω... Ολυμπιακού"!

Γιατί ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μείνει τόσο πίσω από τους Ερυθρόλευκους και τι λείπει από τους ποδοσφαιριστές του για να "χτυπήσουν" ξανά το πρωτάθλημα. Ατάκες που θα συζητηθούν από πρώην άσο του ΠΑΟΚ.
 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Ζωγραφάκης.

O Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής που πέρασε από ΠΑΟΚ και Ξάνθη μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ζωγραφάκης δήλωσε:

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Έναν χρόνο οι ποδοσφαιριστές παίζουν ματς χωρίς φίλαθλους, είναι σαν προπόνηση. Επηρεάζει αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που είναι ταυτισμένη με τον κόσμο της. Εγώ νομίζω ότι είναι ο 12ος παίκτης. Οι ποδοσφαιριστές δεν είμαστε μηχανές. Θα δώσουμε όλα μια φορά, δύο αλλά κάποια στιγμή αυτό φεύγει. Όταν παίζουμε μπάλα έχουμε 180 σφυγμούς. Το πάθος η δύναμη από τον κόσμο σε ωθεί. Όλοι επηρεάζονται από αυτό. Εμείς λέμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως ήταν αλλά παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Όταν έπαιζα εγώ και έβλεπα τον κόσμο στις κερκίδες έλεγα "πάω να τους φάω"».

Για τον ΠΑΟΚ: «Όταν μια ομάδα έχει φύγει τόσο μπροστά όπως ο Ολυμπιακός, δεν έχεις κίνητρο για τη δεύτερη θέση. Ας μην κοροϊδευόμαστε, πριν δυο χρόνια οι ίδιοι παίκτες με 2-3 προσθήκες πήραν αήττητο πρωτάθλημα και κύπελλο. Η σταθερότητα έλειπε από τον ΠΑΟΚ.

Αν η κατάκτηση του Κύπελλου μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για αντεπίθεση από τον ΠΑΟΚ: «Μακάρι και το εύχομαι. Είναι τίτλος. Την ψυχολογία θα την φτιάξουν μόνοι τους οι παίκτες. Οι ίδιοι είναι με πρόπερσι, δεν μπορεί να ξέχασαν την μπάλα. Είναι συγκυρίες και τους έχει πάρει από κάτω».

Αν λείπουν παίκτες με ένταση και ταχύτητα από τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι έχει παίκτες αλλά τους λείπει η ψυχολογία. Έτσι το βλέπω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags