Facebook Pixel ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: "Ρουκέτα" Κούγια βάζει... φωτιά στο πρωτάθλημα!
| 2021-04-14 17:11:00

"Ρουκέτα" Κούγια βάζει... φωτιά στο πρωτάθλημα!

Sportdog Team
"Ρουκέτα" Κούγια βάζει... φωτιά στο πρωτάθλημα!

Κίνηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ που θα συζητηθεί. Τι ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλίας και γιατί διαμαρτύρεται. Έρχονται εξελίξεις στα πλέι άουτ της Superleague.

ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: Συνάντηση με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα έχει ο Αλέξης Κούγιας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε επίσημα πως οι δύο άνδρες θα συναντηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4) στη 13:00, με αφορμή την κακή διαιτησία που υποστηρίζει η θεσσαλική ομάδα πως αντιμετωπίζει στα παιχνίδια της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο το μεσημέρι στις 13:00 ο κ. Αλέξης Κούγιας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΚΕΔ και κορυφαίο Ευρωπαίο διαιτητή Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο λόγος της συναντήσεως είναι οι συνεχείς κακές διαιτησίες εις βάρος της ΑΕΛ, τόσο σε επίπεδο των περισσοτέρων πρώτων διαιτητών που έχουν διαιτητεύσει τους αγώνες της, όσο και βοηθών διαιτητών, αλλά και χειριστών VAR.

Όπως είναι γνωστό η ΑΕΛ, τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και τώρα στα play–out έχει δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, αλλά και οι χειριστές του VAR έχουν παραλείψει να υποδείξουν χαρακτηριστικές φάσεις πέναλτι, διαμορφώνοντας έτσι και τα αποτελέσματα σημαντικών αγώνων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags