Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουνές Μπελχαντά: "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης για Μπελχαντά - Του δίνει συμβόλαιο-μαμούθ - Ρεπορτάζ που "καίει"!
| 2021-04-15 07:54:00

"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης για Μπελχαντά - Του δίνει συμβόλαιο-μαμούθ - Ρεπορτάζ που "καίει"!

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης για Μπελχαντά - Του δίνει συμβόλαιο-μαμούθ - Ρεπορτάζ που "καίει"!

Έτοιμος να προκαλέσει πάταγο είναι ο Ολυμπιακός, που σύμφωνα με δημοσιεύματα προσφέρει τον... ουρανό με τ' άστρα στον Μαροκινό άσο για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Ολυμπιακός - Γιουνές Μπελχαντά: Σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, που επιβεβαιώνονται και από την Τουρκία ("Fanatik"), υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει 5,1 εκατομμύρια ευρώ στον Μπελχαντά για τριετές συμβόλαιο!

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν σφόδρα την απόκτηση του Μαροκινού άσου και είναι διατεθειμένοι να του δώσουν πολύ υψηλό συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1,7 εκατομμύρια για κάθε ένα από τα τρία χρόνια.

Πάντως, το ρεπορτάζ από την Τουρκία υποστηρίζει ότι ο παίκτης της Γαλατασαράι βρίσκεται στα "ραντάρ" και της Μπεσίκτας, και μάλιστα φέρεται να προτιμά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως τονίζεται, ο Μπελχαντά θα ανακοινώσει αργότερα την απόφαση του και δεν βιάζεται, παρά την προσπάθεια του Ολυμπιακού να του αποσπάσει από τώρα το "ναι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags