Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το νέο πλάνο του ΠΑΟ - Ο μεγάλος στόχος του Αλαφούζου - Υπογράφει κι άλλος Έλληνας!
| 2021-04-15 10:00:00

Αυτό είναι το νέο πλάνο του ΠΑΟ - Ο μεγάλος στόχος του Αλαφούζου - Υπογράφει κι άλλος Έλληνας!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Αυτό είναι το νέο πλάνο του ΠΑΟ - Ο μεγάλος στόχος του Αλαφούζου - Υπογράφει κι άλλος Έλληνας!

Στο... φουλ οι μηχανές στο Τριφύλλι, έτοιμο το συμβόλαιο. Ποιο το σχέδιο για τον Παναθηναϊκό, τι θέλουν να πετύχουν σε μερικά χρόνια και ποιος είναι ο παίκτης που θα περάσει άμεσα από τα γραφεία για να βάλει την υπογραφή του στη νέα συμφωνία με την ομάδα.
 

Παναθηναϊκός: Ο Αργύρης Καμπετσής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο, με τον Παναθηναϊκό να έχει βάλει για τα καλά μπροστά τον σχεδιασμό του.

Το ελληνικό στοιχείο υπάρχει έντονο στο σύλλογο και μάλιστα, σε αυτό θέλουν να επενδύσει κι άλλο τα επόμενα χρόνια!

Ένα από τα ονόματα που θα βγει κι αυτό στο προσκήνιο το επόμενο διάστημα, είναι εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη. Ο 21χρονος επιθετικός μπορεί να αποκτήθηκε πέρσι από τον Λεβαδειακό με τετραετές συμβόλαιο, ωστόσο με τις φετινές του εμφανίσεις έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του. 

Αυτή τη στιγμή οι απολαβές του είναι σχετικά χαμηλές, με το ποσό που έχει λαμβάνειν ετησίως να είναι πενταψήφιο! Στον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η ανταμοιβή του Ιωαννίδη, μέσω μιας αναπροσαρμογής του συμβολαίου του με αύξηση των απολαβών.

Το θετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο χρόνος δεν παίζει, καθώς ο παίκτης παραμένει "πράσινος" μέχρι το 2024. Οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στην υπόθεση του Αλεξανδρόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη... βόμβα για ΠΑΟ - Ανατροπή με τον "τελειωμένο" - Αποκάλυψη για Ζοτς και Γιαννακόπουλο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags