Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουνές Μπελχαντά: "Καίει" το ρεπορτάζ Νικολακόπουλου για Μπελχαντά - Εικασίες για το συμβόλαιο - Πότε απαντάει!
| 2021-04-15 11:12:00

"Καίει" το ρεπορτάζ Νικολακόπουλου για Μπελχαντά - Εικασίες για το συμβόλαιο - Πότε απαντάει!

Sportdog Team
"Καίει" το ρεπορτάζ Νικολακόπουλου για Μπελχαντά - Εικασίες για το συμβόλαιο - Πότε απαντάει!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πότε θα απαντήσει στην δελεαστική πρόταση του Ολυμπιακού ο Μαροκινός άσος.

Ολυμπιακός - Γιουνές Μπελχαντά: Μεγάλη είναι η αγωνία των πρωταθλητών Ελλάδας για τον νο1 μεταγραφικό στόχο τους, τον Γιουνές Μπελχαντά.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον "Κόκκινο Πρωταθλητή", πλέον δεν μιλάμε για κρίσιμα 24ωρα, αλλά για κρίσιμες ώρες, καθώς ο Μαροκινός είπε στον Ολυμπιακό ότι θα δώσει την απάντησή του στην πρόταση που του έχει γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και δη πιθανότατα σήμερα ή αύριο!

Οι ίδιες πηγές, αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν δίνουν την παραμικρή άλλη λεπτομέρεια, ούτε καν εκτίμηση γύρω από το τι θα γίνει τελικά, αν, δηλαδή, αποδεχθεί ή όχι ο παίκτης την εξαιρετική προσφορά του Ολυμπιακού.

Όσο για τα χρήματα που προσφέρουν οι Ερυθρόλευκοι στον Μπελχαντά; Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος, τα ποσά που γράφονται γύρω στα 1,6-1,7 εκατ. ευρώ και με την υποσημείωση ότι ο 31χρονος ζητάει 2, είναι περισσότερο εικασίες παρά πληροφορίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags